Tietoa meistä

Mitä me teemme?

LabroTek Oy toimii Espoosta käsin. Toimitusjohtajana toimii Juuso Jaakola. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tarjoamistamme tuotteista, ratkaisuista sekä palveluista asiakkaille Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

  • Visiomme on johtaa alaa innovaatioilla, vahvoilla brändeillä ja markkinoiden parhaimmilla teknologioilla.
  • Tehtävämme on auttaa asiakkaita ja olla tunnettu luotettavimpana kumppanina toimittamiemme tuotteiden ja palveluiden osalta.

Yhteistyötä

Cromocol Scandinavia Ab:lla on historiaa aina vuodesta 1945, jolloin yritys perustettiin. Cromocolin liiketoiminta keskittyy pääasiassa materiaalitestauslaitteisiin ja laadunhallintaan monilla aloilla, kuten autoteollisuus, maalit ja lakat, muovit, tekstiilit, teräs, ruoka, tutkimus ja testaus, yliopistot ja aurinkopaneelit. Liikevaihto n. 4 miljoonaa euroa.
”We are glad that we have gotten in contact with LabroTek Ltd and that they are interested in distributing some of our products in Finland and the Baltics.” – CEO Andreas Hagberg

www.cromocol.se

Ota yhteyttä

Henkilöstömme pätevyys ja asenne

Huoltoteknikkomme ovat erikoisosaajia jäähdytysteknologian, elektroniikan, ohjausteknologian ja lujuusopin aloilla. Tarjoamme asiakkaille sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa Skandinaviassa ja Baltian maissa. Olemme myös osa Green Climate Scandinavia Ab:ta. Meillä on kaksi huoltoteknikkoa Suomessa huoltamassa ja palvelemassa asiakkaitamme. Teknikkomme toimivat Helsingistä,  ja Oulusta käsin.

Huoltohenkilökunnallamme on kaikki tarpeelliset sertifikaatit ja todistukset kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn. Kaikki tuotetoimittajamme täyttävät uudet F-kaasusäädökset ja käyttävät uusia R449-sarjan kylmäaineita.

Kysyttävää? Ota ihmeessä yhteyttä!

Ota yhteyttä