Huolto ja ylläpito

Palvelumme ei pääty siihen, kun ostat meiltä mittaus- tai testauslaitteita. Aktiivisessa käytössä olevat laitteet vaativat jatkuvaa huolenpitoa, jotta niiden toiminta varmistetaan vuodesta toiseen. Tärkeää on myös miten laitteita käytetään. Laitteita tulee käyttää niille tarkoitetuilla tavoilla sekä suosituksilla. Haluamme varmistaa, että voit käyttää laitettasi ilman ylimääräisiä häiriöitä. Tarjoamme tähän halutessanne vuosihuoltosopimuksia.

Vuosihuoltosopimus

Joustavaa huoltoa oikeaan aikaan, käyttöasteen/käyttötuntien mukaan.

Me tarjoamme tarpeellisen huollon, tarkastukset ja kalibroinnit. Ideana on, että sinulle ei jää mitään päänvaivaa laitteen käyttämisestä. Huoltoverkostomme kattaa koko Skandinavian ja Baltian alueet. Huoltohenkilöstömme täyttää alalla vaadittavat, sähkö- ja kylmäalalla vaadittavat pätevyydet ( TUKES ). Toimittajamme täyttävät myös uudet F-kaasusäädökset ja käyttävät uusia R449-sarjan kylmäaineita niitä käyttävissä laitteissamme.

Huoltomme kuuluu pohjoismaiseen Green Climate Scandinavia ryhmään. Pohjoismaissa meillä on kokonaisuudessaan käytettävissä olosuhdekaappien sekä huoneiden huollossa 8 henkilöä: http://greenclimate.se/

Huolloista ja kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ja anturit ( lämpötila- ja kosteus ) käyvät joka vuosi ulkopuolisessa kalibroinnissa ja tarkastuksessa ( DAkkS/ ISO/IEC 17025 ), näin ollen kalibrointi sekä jäljitettävyys todistukset löytyvät luonnollisesti.

 • Sääkaapit ja -huoneet, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Kasvatuskaapit ja huoneet
 • Pharmakaapit ja huoneet
 • Korroosiokammiot, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Lujuuskoelaitteet mm. vetokoneet, ja niiden huollot
 • Video- ja endoskooppi sekä stroboskooppi vuosihuollot ja korjaukset
 • Kaiku- ja luotain tuotteet ja niiden huollot mm. ARTEMIS PRO ( BluePrint Sea )
 • Elvira Drone/UAV tutkalaitteistot ( Robin Radar ), RF jammerit ( RadioHill ) huollot, ylläpito ja korjaukset
 • Täristinjärjestelmät ja niiden huollot sekä varaosat ( LDS /B&K), TIRA, DL )
 • Nanalysis NMR laitteiden varaosat ja huollot

Pystymme toimimaan sinun ehdoillasi. Lähetämme huollon paikalle tai laitteisto voidaan lähettää meille, riippuen laitteiston kokoluokasta ja mallista. Osaan laitteita voimme käyttää etädiagnostiikka työkaluja, mikäli asiakas antaa luvan toimenpiteelle.

Kiihtyvyysantureiden kalibrointipalvelut meiltä:

Kalibrointi palvelumme kattaa kiihtyvyysanturit ( kaikki merkit ).

Huoltosopimukset takuuajalle ja sen jälkeen

Jatkuvan toiminnan varmistamiseksi tarjoamme sinulle huoltosopimusta takuuaikaakin pidemmille aikajaksoille. Tällaiset sopimukset teemme halutessanne uuden laitteen hankinnan yhteydessä, yhdessä parhaaksi katsotun sopimuksen mukaan. Takuu on suurimmassa osassa toimittamiamme laitteita 2-5 vuotta. Tarpeen mukaan voimme sopiva asiakkaan kanssa myös pidemmästä takuusta.

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus

Tulemme paikan päälle asentamaan ja käyttökouluttamaan laitteet. Aikataulut sovitaan yhdessä asiakkaiden kanssa erikseen.

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu – Mitäs tämä on, ja miksi minua pitäisi kiinnostaa?

Me Labrotekillä ajattelemme laitteen koko elinaikaa upouudesta viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja kuntotarkastuksien edut ovat täysin selvät:

 • Laitteesi kestävät pidempään ja ovat turvallisempia käyttää.
 • Voit unohtaa huoltojen tilaamisen ja muun sähläyksen ja keskittyä laitteen käyttöön. Me suosittelemme sinulle kun on aika tarkastaa tai huoltaa laitteita.
 • Laitteiden yllättävä rikkoontuminen ennalta ehkäistävissä säännöllisellä ja oikealla huoltovälillä.
 • Huoltokulusi ovat tasaisemmat ja paremmin ennakoitavissa. Koko elinkaariajattelun pääpointti on minimoida yllätys korjausten tarve.

Huoltoteknikkomme pätevyys

Huoltoteknikoillamme on kaikki lakisääteiset sertifikaatit ja todistukset kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn.

Huoltoteknikkomme ovat ammattilaisia jäähdytysteknologian, elektroniikan, ohjausteknologian aloilla. Tarjoamme asiakkaillemme sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa Skandinaviassa sekä Baltiassa.  Olemme  Green Climate Scandinavia Ab:ta, joka kasvattaa huoltoteknikkomme määrän Pohjoismaissa kuuteen henkilöön. Meillä on käytettävissä Suomessa kaksi henkilö. Teknikkomme toimivat Helsingistä,  ja Oulusta käsin. Huoltoteknikkomme keskustelevat asiakkaan kanssa aina huoltojen yhteydessä, jolloin asiakas myös tietää tarkasti laitteen kunnon- ja mitä huoltomme laitteelle tekee. Kaikista huolloista kirjoitamme asiakkaalle tarkan huoltoraportin josta selviää toimenpiteet, käytetyt osat ja tarvikkeet sekä työt hintoineen.

 

Ota yhteyttä