Huolto ja ylläpito

Palvelumme ei pääty siihen, kun ostat meiltä mittaus- tai testauslaitteita. Kovalla käytöllä olevat laitteet vaativat jatkuvaa huolenpitoa, jotta niiden toiminta varmistetaan vuodesta toiseen. Haluamme, että voit käyttää laitettasi ilman häiriöitä. Tarjoamme tähän halutessanne vuosihuolto- ja kalibrointisopimuksia. Käytön kannalta on myös tärkeää, että laitteita käytetään niille tarkoitetuilla tavoilla ja suosituksilla.

Vuosihuoltosopimus vaihtoehtona

Joustavaa huoltoa aina oikeaan aikaan, käyttöasteen tai käyttötuntien mukaan !

Me tarjoamme tarpeellisen huollon, tarkastukset ja kalibroinnit. Ideana on, että sinulle ei jää mitään päänvaivaa laitteen käyttämisestä. Huoltoverkostomme kattaa koko Skandinavian ja Baltian alueet. Huoltohenkilöstömme täyttää alalla vaadittavat, sähkö- ja kylmäalalla vaadittavat pätevyydet ( TUKES ). Toimittajamme täyttävät myös uudet F-kaasusäädökset ja käyttävät uusia R449-sarjan kylmäaineita niitä käyttävissä testauslaitteissamme. Myymiemme omien tuotteiden lisäksi huollamme myös muiden valmistajien merkit ao. alueilla. Meiltä kaikki alkuperäiset varaosat, ja tarvikkeet merkistä riippumatta laajan ja toimivan globaalin yhteistyöverkoston ansioista !

Huolloista ja kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ( lämpötila- ja kosteus ) käyvät joka vuosi ulkopuolisessa kalibroinnissa ja tarkastuksessa, jolloin kalibrointi sekä jäljitettävyys todistukset löytyvät luonnollisesti asiaan kuuluvalla tavalla !

 • Sääkaapit ja -huoneet, vuosihuollot ja kalibroinnit ( kaikki merkit )
 • Kasvatuskaapit ja huoneet ( kaikki merkit )
 • Pharmakaapit ja huoneet ( kaikki merkit )
 • Korroosiokammiot, vuosihuollot ja kalibroinnit ( kaikki merkit )
 • Lujuuskoelaitteet mm. vetokoneet, ja niiden huollot ( kysy voimakennojen kalibrointi palveluistamme )
 • Video- ja endoskooppi vuosihuollot ja korjaukset ( kaikki merkit )
 • Kaiku- ja luotain tuotteet ja niiden huollot mm. ARTEMIS PRO ( BluePrint Sea )
 • Elvira Drone/UAV tutkalaitteistot ( Robin Radar ), RF jammerit ( RadioHill )
 • Kaikki täristinjärjestelmät ja niiden huollot sekä varaosat ( LDS /B&K), TIRA, DL )
 • Myymiemme Nanalysis NMR laitteiden varaosat ja huollot

Pystymme toimimaan sinun ehdoillasi. Lähetämme huollon paikalle tai laitteisto voidaan lähettää meille, riippuen laitteiston kokoluokasta Käytämme tarpeen mukaan etädiagnostiikkaa, jolla pääsemme nopeasti kiinni mahdolliseen ongelmaan.

Kalibrointipalvelut meiltä !

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä. Kalibrointi palvelumme kattaa kiihtyvyysanturit, täristinohjaimet ( kaikki merkit ).

Huoltosopimukset takuuajalle ja sen jälkeen

Jatkuvan toiminnan varmistamiseksi tarjoamme sinulle huoltosopimusta takuuaikaakin pidemmille aikajaksoille. Tällaiset sopimukset teemme halutessanne uuden laitteen hankinnan yhteydessä, yhdessä parhaaksi katsotun sopimuksen mukaan. Takuu on suurimmassa osassa vakiona jo 2-3 vuotta, mutta tarpeen mukaan sitä voidaan pidentää miltei rajattomaksi.

Me huoltaisimme laitettasi mieluiten juuri näin. On paljon helpompaa ennakoida tulevia laitteiden huolto ja ylläpito kustannuksia kun kuntoa seurataan aktiivisesti etädiagnostiikalla. Saat tiedon korjaustarpeista hyvissä ajoin etkä silloin, kun laite menee rikki. Tätä huoltotapaa kutsutaan myös nimellä elinkaariajattelu.

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus sisältyy meillä aina kaikkiin laitetoimituksiin

Tulemme paikan päälle asentamaan ja käyttökouluttamaan laitteen käytön henkilökunnallesi. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelun sisällöstä!

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu – Mitäs tämä on, ja miksi minua pitäisi kiinnostaa?

Miksi maksaisit säännöllisestä huollosta laitteillesi jotka toimivat vielä aivan hyvin? Me Labrotekillä ajattelemme laitteen koko elinaikaa upouudesta viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja kuntotarkastukset eivät ole ilmaisia, mutta niiden edut ovat täysin selvät:

 • Laitteesi kestävät pidempään ja ovat turvallisempia käyttää.
 • Voit unohtaa huoltojen tilaamisen ja muun sähläyksen ja keskittyä laitteen käyttöön. Me suosittelemme sinulle kun on aika tarkastaa tai huoltaa laitteita.
 • Tuotantosi kärsii paljon vähemmän yllättäviä seisokkeja kun laiteongelmat voidaan hoitaa pois päiväjärjestyksestä muiden alasajojen yhteydessä, tai ennalta sovittuna ajankohtana.
 • Huoltokulusi ovat tasaisemmat ja paremmin ennakoitavissa. Koko elinkaariajattelun pääpointti on minimoida yllätys korjausten tarve.

Henkilöstömme pätevyys ja asenne

Huoltoteknikkomme ovat erikoisosaajia jäähdytysteknologian, elektroniikan, ohjausteknologian aloilla. Tarjoamme asiakkaille sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa Skandinaviassa ja Baltian maissa. Olemme myös osa Green Climate Scandinavia Ab:ta. Meillä on kolme huoltoteknikkoa käytettävissä Suomessa. Teknikkomme toimivat Helsingistä,  ja Oulusta sekä Kouvolasta käsin.

Huoltohenkilökunnallamme on kaikki tarpeelliset sertifikaatit ja todistukset kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn. Kaikki tuotetoimittajamme täyttävät uudet F-kaasusäädökset ja käyttävät uusia R449-sarjan kylmäaineita.

 

Ota yhteyttä