Huolto ja ylläpito

Palvelumme ei pääty siihen, kun ostat meiltä mittaus- tai testauslaitteita. Aktiivisessa käytössä olevat laitteet vaativat jatkuvaa huolenpitoa, jotta niiden toiminta varmistetaan vuodesta toiseen. Tärkeää on myös miten laitteita käytetään. Laitteita tulee käyttää niille tarkoitetuilla tavoilla sekä suosituksilla. Haluamme varmistaa, että voit käyttää laitettasi ilman ylimääräisiä häiriöitä. Tarjoamme tähän halutessanne vuosihuoltosopimuksia.

Vuosihuoltosopimus

Joustavaa huoltoa oikeaan aikaan, käyttöasteen/ tai käyttötuntien mukaan.

Me tarjoamme tarpeellisen huollon, tarkastukset ja kalibroinnit. Ideana on, että sinulle ei jää mitään päänvaivaa laitteen käyttämisestä. Huoltoverkostomme kattaa koko Skandinavian ja Baltian alueet. Huoltohenkilöstömme täyttää alalla vaadittavat, sähkö- ja kylmäalalla vaadittavat pätevyydet ( TUKES ). Toimittajamme täyttävät myös uudet F-kaasusäädökset ja käyttävät uusia kylmäaineita niitä käyttävissä laitteissamme.

Huoltomme kuuluu pohjoismaiseen Green Climate Scandinavia ryhmään. Pohjoismaissa meillä on käytettävissä huolto- ja tukitoiminnoissa 8 henkilöä: http://greenclimate.se/

Huolloissa ja kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ja anturit ( lämpötila- ja kosteus ) käyvät vuosittaisessa ulkopuolisessa kalibroinnissa ( DAkkS/ ISO/IEC 17025 ).

Huoltomme alueet

 • Sääkaapit ja -huoneet, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Kasvatuskaapit ja huoneet, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Korroosiokammiot, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Lujuuskoelaitteet mm. vetokoneet, ja niiden huollot
 • Video- ja endoskooppi sekä stroboskooppi vuosihuollot ja korjaukset
 • Elvira Drone/UAV tutkalaitteistot ( Robin Radar ), RF jammerit ( RadioHill ) huollot, ylläpito
 • Täristinjärjestelmät ja niiden huollot sekä varaosat ( LDS/B&K), TIRA, Dongling )
 • Nanalysis NMR laitteiden varaosat ja huollot
 • Viskosi ja Reometrien huollot
 • Säteilymittauslaitteiden huollot

Kiihtyvyysantureiden kalibrointipalvelut kaikille merkeille:

Kalibrointi palvelumme kattaa kaikki merkit.

Huoltosopimukset takuuajalle ja sen jälkeen

Jatkuvan toiminnan varmistamiseksi tarjoamme sinulle huoltosopimusta takuuaikaakin pidemmille aikajaksoille. Tällaiset sopimukset teemme halutessanne uuden laitteen hankinnan yhteydessä, yhdessä parhaaksi katsotun sopimuksen mukaan. Takuu on suurimmassa osassa toimittamiamme laitteita 2-5 vuotta. Tarpeen mukaan voimme sopiva asiakkaan kanssa myös pidemmästä takuusta.

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus

Tulemme paikan päälle asentamaan ja käyttökouluttamaan laitteet. Aikataulut sovitaan yhdessä asiakkaiden kanssa erikseen.

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu – Mitäs tämä on ?

Me LabroTekillä ajattelemme laitteen koko elinaikaa upouudesta viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja kuntotarkastuksien edut ovat täysin selvät:

 • Laitteesi kestävät pidempään
 • Voit unohtaa huoltojen tilaamisen ja muun sähläyksen ja keskittyä laitteen käyttöön. Me suosittelemme sinulle kun on aika tarkastaa tai huoltaa laitteita.
 • Laitteiden yllättävä rikkoontuminen ennalta ehkäistävissä säännöllisellä ja oikealla huoltovälillä.
 • Huoltokulusi ovat tasaisemmat ja paremmin ennakoitavissa. Koko elinkaariajattelun pääpointti on minimoida yllätys korjausten tarve.

Huoltoteknikkomme pätevyys

Huoltoteknikoillamme on kaikki lakisääteiset sertifikaatit ja todistukset kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn.

Huoltoteknikkomme ovat ammattilaisia jäähdytysteknologian, elektroniikan, ohjausteknologian aloilla. Tarjoamme asiakkaillemme sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa Skandinaviassa sekä Baltiassa. Meillä on käytettävissä Suomessa kaksi henkilöä.

 

Ota yhteyttä