Tutkalaitteet

"Kuinka estetään lintujen joutuminen lentokoneiden moottoriin, tai Drone/UAV laitteiden häirintä "

ROBIN RADARILLA on yli 20 vuoden kokemus vaativien tutkalaitteiden suunnittelusta sekä valmistamisesta. LabroTek toimittaa tutkalaitteet asiakkaille kaikissa pohjoismaissa, erikseen valittujen partnereiden kanssa.

Esittelemme seuraavassa ELVIRA tutkalaitetta, joka on erittäin monipuolinen käytettävyydeltään sekä teknisesti erittäin luotettava.

ELVIRA® on ” anturi ” ratkaisu, ja markkinoiden ainoa DRONE ( C-UAV ) laitteiden tutka ja tunnistusratkaisu jolla saadaan kilometrien laajuinen 360 ° asteen kattavuus. Yhdellä ELVIRA tutkalaitteella havaitsemme sekä tunnistamme automaattisesti  kaikki Drone ( UAV ) laitteet jopa 9 km etäisyydeltä, riippumatta siitä ovatko ne kauko-ohjattavia (RF ) tai ( GPS ) reittipisteiden mukaan lentämään ohjelmoituja.

Kaikki järjestelmät toimivat reaaliajassa, ja niiden rajapinnat muihin järjestelmiin ovat avoimet sekä joustavat. Tutkan realiaikaisia  tietoja asiakas voi integroida halutessaan suoraan ( XML data ) omien olemassa olevien valvonta järjestelmien tueksi, eikä näin ollen erillisiä raskaita ohjelmistoja tarvita välttämättä. Muita rajapintoja tutkiemme ohjaukseen ovat mm.  Command and Control ( C2 ) , ASTERIX sekä vakiona olevat Ethernet.

 

ELVIRA tutkalaitteita voidaan kytkeä toimimaan yhdessä useampia samanaikaisesti, jos valvottavan alueen koko on laajempi. Esimerkiksi 2:lla Elviralla saadaan jo 18 km kattavuus, ja tutkia voidaan ketjuttaa ja lisätä tarpeen mukaan rajattomasti.

ELVIRA tutkalaitteen voi myös asentaa mobiilina versiona ja integroida paketti- tai lava-autoon, tai siihen tarkoitukseen rakennettuun peräkärry ratkaisuun. Silloin tutkalaitteen siirto ja käyttöönotto kulloinkin tarvittavassa tilanteessa on nopeaa.

ELVIRA tutkaan saadaan optiona alla kuvassa päällä oleva HD kamera ( 360 ° kääntyvä ), valitun kohteen automaattiseen seurantaan. Kuva saadaan reaaliaikaisesti näkymään tutkan hallintapaneelissa halutessa.

 

MIC IP starlight 7000 HD (1080p)

 

robin radar MAX

 

Alla alueita joihin ELVIRA on käytettävyydeltä ja luotettavuudeltaan ylivoimainen ratkaisu turvallisuuden varmistamiseen.

  • MIL
  • vankilat
  • lentoturvallisuus
  • kriittinen infrastruktuuri
  • yleisötapahtumat
  • päämiesvierailut ja kokoukset
  • rajavalvonta, muiden alueiden valvonta

Suomesta löytyy Robin Radarin tutkalaitteita ja kerromme niistä  mielellämme lisää.

 

  • valikoimastamme löytyy myös ainoat NATO hyväksytyt RF ” jammerit ” DRONE/ UAV laitteiden eliminointiin. Laite on markkinoiden luotettavin, nopein sekä kenttä- ja maastokelpoisin ratkaisu. Näitä on käytössä mm. pohjoismaissa. Toimittajamme laitteissa RadioHill Technologies.  
  • lisäksi valikoimastamme DRONE/UAV laitteiden kiinniottoon mm. verkko jammerit.

 

 

  • laitteiden käyttöön liittyen tarvittavat luvat haetaan FICORA:sta. Autamme lupien hakuprosessin alkumetreillä mielellämme !

 

Lentokenttien lentoturvallisuuden parantamiseen tutkalaitteisto lintujen liikkeiden seuraamiseen tästä linkistä  AVIATION ”

Oheisessa videossa lyhyt esittely tutkasta:

 

 

Tarkempia tietoja annamme mielellämme muista lisälaitteista ja ominaisuuksista !

Tästä tuotetiedot, klikkaa tästä !

 

 

 

Ota yhteyttä