Kasvitutkimus

Ilmastonmuutos on tuonut mukanaan paljon kysymyksiä. Ehkä yksi tärkeimmistä on ruoan määrän riittävyys ilmastonmuutoksen myötä kun äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät. Populaatio kasvaa ja pelkästään ruuan vienti Euroopan ulkopuolella aiheuttaa mahdollisen ruokapulan Euroopassa tulevina vuosikymmeninä. Viljelykasvien käyttäytymistä eripuolella maailmaa varten tarvitaan luotettavat tutkimuslaitteet, meiltä löytyy laajavalikoima sopivia ratkaisuita.

Viljely- ja kasvitutkimusratkaisut

Viljelyyn ja kasvitutkimukseen tarkoitetut ratkaisumme ovat CID Bio-Sciencen ja heidän tytäryhtiönsä Felix Instrumentsin käsialaa. Tältä sivulta löydät tietoa tuotteistamme. Toimitamme laitteitamme kaikkiin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Kasvitutkimuksen työkaluja:

Lehtien pinta-alamittauksia käytetään kasvien kasvun tarkkailuun pitkällä aikavälillä. Käsikäyttöiset, kasveja vahingoittamattomat työkalut ovat välttämätön apuväline viljelykasvien tutkimisessa. Tarjoamme ratkaisuja mm. seuraavilla alueille:

 

  • Plant Canopy Imager: Ota kuvia ja hanki lisätietoja kuvatun kasvin fotosynteesistä, lehden koosta ja muista tärkeistä tiedoista tämän kätevän kevyen lehtiskannerin avulla. Tuotteeseen kuuluu tabletti, jossa on yhteensopiva ohjelmisto analyysejä varten.

 

 

  • Portable Laser Leaf Area Meter: Tarkka ja kätevä, mutta silti kasveja vahingoittamaton. Aseta kasvin lehdet skannerin sisään, ja liu’uta skanneri lehtien yli. Voit ottaa mittauksia samasta kasvista uudelleen ja uudelleen, jopa samasta lehdestä.

 

 

  • Handheld Laser Leaf Area Meter: Helppokäyttöisin ja kompaktein tapa mitata lehtien koko.

 

 

  • Phyto-monitor ratkaisut: Pyydä lisätietoja meiltä kokonaisesta laitteistosta. ( UUSI )

 

Lehtispektroskopia – Ci-710 Miniature Leaf Spectrometer

Jos sinun pitää mitata pigmenttejä eri korkeuksilla tai tarkkailla heijastavuuseroja eri vuodenaikoina, niin lehtispektroskooppi vastaa tarpeitasi. Meidän CI-710 Miniature Leaf Spectrometer painaa vain 300 grammaa. Tästä huolimatta se mittaa valon läpäisyä, absorbointia ja heijastusta lehdistä. Lisätiedot.

 

Fotosynteesin mittaus

Fotosynteesin määrän mittaus auttaa sinua tietämään, miten kasvit reagoivat muutoksiin ympäristössä. Ovatko asiat hiljenemään päin? Vai onko aineenvaihdunta kiihtymässä? Käsikäyttöinen CI-340 Handheld Photosynthesis System mittaa fotosynteesiä, hengittävyyttä, transpiraatiota ja paljon muuta. Laite on ehdottomasti markkinoiden kevyin ja helppokäyttöisin!

 

Lisätiedot: klikkaa tästä.

Juurikuvaus ja maaperän mittausratkaisut:

Jos haluat todella ymmärtää kasviesi suhteita ympäristöön, niin tutkimus täytyy aloittaa juurista. Meidän ratkaisumme avulla voit tarkkaille eläviä juuria ja niiden kasvua useiden kausien aikana, täysin kasveja vahingoittamatta. Tähän tarkoitukseen meillä on tarjolla markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut:

 

  • In-situ Root Imager ( CI-600 ): Kestävä ja kevytrakenteinen juuriston skannauslaitteisto.  Asennat putket maahan ja aloitat juurien kasvunkartoitukset.

 

 

 

  • Narrow Gauge Root Imager ( CI-602 ): Samankaltainen kuin In-situ, mutta hieman nopeammat mittaukset, jos mittauskohteita on kymmeniä tai enemmän.

 

Molempiin laitteisiin kuuluu ohjelmisto, joka laskee nopeasti parametreja kuten juurten pituuden, pinta-alan, halkaisijan ja kulman.

Kaasujen mittaukseen tarjoamme FELIX INSTRUMENTSIN laadukkaat ja kevyet kannettavat mittalaitteet:

C2H4 PPB Sensor

C2H4 PPM Sensor

CO2 PPM Sensor

CO2 PCT Sensor

O2 Sensor

Picture of F-750 Produce Quality Meter Picture of F-900 Portable Ethylene Analyzer

Kaasuanalyysilaitteet

Tarjoamme seuraavan valikoiman käsikäyttöisiä kaasuanalyysilaitteita eri tarkoituksiin:

  • F-920 Check it! – CO2 ja O2 mittauksia alle 6 sekunnissa. Täydellinen laite varastoille, sadonkorjuun jälkeiseen kypsytykseen ja rahtikonttien sisällönvalvontaan.
  • F-940 Store it! – CO2 ja O2 lisäksi tämä laite mittaa etyleenikaasuja, jotka kertovat omaa tarinaansa sadon kypsymisvaiheesta. Jos haluat vähentää varastoon pilaantuneen sadon määrää, haluat tämän laitteen.
  • F-950 Three Gas Analyzer – F-940 kaltainen laite, mutta monikielinen.
  • F-960 Ripen It! – Sadonkorjuun jälkeisen kypsytyksen erikoistyökalu.
Ota yhteyttä