Kasvitutkimus

Ilmastonmuutos on tuonut mukanaan paljon kysymyksiä. Ehkä yksi tärkeimmistä on ruoan määrän riittävyys kuumemmassa maailmassa, jossa äärimmäiset sääilmiöt yleistyvät. Jos haluat ennakoida viljelykasvien käyttäytymistä, tarvitset laitteita jotka voivat nähdä ja tutkia kasvien sisäistä ja ulkoista elämää. Tähän hommaan meiltä löytyy viljelyä varten suunniteltuja mittaus- ja tutkimuslaitteita.

Viljely- ja kasvitutkimusratkaisut

Viljelyyn ja kasvitutkimukseen tarkoitetut ratkaisumme ovat CID Bio-Sciencen ja heidän tytäryhtiönsä Felix Instrumentsin käsialaa. Tältä sivulta löydät tietoa tuotteistamme. Toimitamme laitteet kaikkiin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Kasvitutkimuksen työkalut

Lehtien pinta-alamittauksia käytetään kasvien kasvun tarkkailuun pitkällä aikavälillä. Käsikäyttöiset, kasveja vahingoittamattomat työkalut ovat välttämätön apuväline viljelykasvien tutkimisessa. Tarjoamme ratkaisuja mm. seuraavilla alueille:

  • Plant Canopy Imager: Ota kuvia ja hanki lisätietoja kuvatun kasvin fotosynteesistä, lehden koosta ja muista tärkeistä tiedoista tämän kätevän kevyen lehtiskannerin avulla. Tuotteeseen kuuluu tabletti, jossa on yhteensopiva ohjelmisto analyysejä varten.

  • Portable Laser Leaf Area Meter: Tarkka ja kätevä, mutta silti kasveja vahingoittamaton. Aseta kasvin lehdet skannerin sisään, ja liu’uta skanneri lehtien yli. Voit ottaa mittauksia samasta kasvista uudelleen ja uudelleen, jopa samasta lehdestä.

  • Handheld Laser Leaf Area Meter: Helppokäyttöisin ja kompaktein tapa mitata lehtien koko.

 

  • Phyto-monitor ratkaisut: Pyydä lisätietoja meiltä kokonaisesta laitteistosta. ( UUSI )

 

Lehtispektroskopia – Ci-710 Miniature Leaf Spectrometer

Jos sinun pitää mitata pigmenttejä eri korkeuksilla tai tarkkailla heijastavuuseroja eri vuodenaikoina, niin lehtispektroskooppi vastaa tarpeitasi. Meidän CI-710 Miniature Leaf Spectrometer painaa vain 300 grammaa. Tästä huolimatta se mittaa valon läpäisyä, absorbointia ja heijastusta lehdistä. Lisätiedot.

 

Fotosynteesin mittaus

Fotosynteesin määrän mittaus auttaa sinua tietämään, miten kasvit reagoivat muutoksiin ympäristössä. Ovatko asiat hiljenemään päin? Vai onko aineenvaihdunta kiihtymässä? Käsikäyttöinen CI-340 Handheld Photosynthesis System mittaa fotosynteesiä, hengittävyyttä, transpiraatiota ja paljon muuta. Laite on ehdottomasti markkinoiden kevyin ja helppokäyttöisin!

 

Lisätiedot: klikkaa tästä.

Juurikuvaus ja maaperän mittausratkaisut:

Jos haluat todella ymmärtää kasviesi suhteita ympäristöön, niin tutkimus täytyy aloittaa juurista. Meidän ratkaisumme avulla voit tarkkaille eläviä juuria ja niiden kasvua useiden kausien aikana, täysin kasveja vahingoittamatta. Tähän tarkoitukseen meillä on tarjolla markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut:

 

  • In-situ Root Imager ( CI-600 ): Kestävä ja kevytrakenteinen juuriston skannauslaitteisto.  Asenna vain lasiputki maahan ja aloita juurien kasvunkartoitukset. ( tästä löytyy varastostamme esittelylaite hyvin edullisesti , takuu 12 kk )

  • Narrow Gauge Root Imager: Samankaltainen kuin In-situ, mutta ohuempi. Yhteensopiva 5.08cm kokoisten juuriputkien kanssa.

 

Molempiin laitteisiin kuuluu ohjelmisto, joka laskee nopeasti parametreja kuten juurten pituuden, pinta-alan, halkaisijan ja kulman.

Sadonkorjuun jälkeisen vaiheen työkalut

Felix instruments vastaa sadonkorjulaitteistamme. Niitä käytetään vähentämään ruoan pilaantumista sadonkorjuun ja ruokapöydän välillä.

Produce quality meter F-750

Tämä laite kertoo sinulle, milloin sato kannattaa korjata. Voit myös tutkia sadon laatua sen matkalla kuluttajien ruokapöytiin: pakkaamossa, maahantuonnissa ja supermarkin hyllyssä. Kaikki mittaukset ovat tuotteita vahingoittamattomia.

Kaasuanalyysilaitteet

Tarjoamme seuraavan valikoiman käsikäyttöisiä kaasuanalyysilaitteita eri tarkoituksiin:

  • F-920 Check it! – CO2 ja O2 mittauksia alle 6 sekunnissa. Täydellinen laite varastoille, sadonkorjuun jälkeiseen kypsytykseen ja rahtikonttien sisällönvalvontaan.
  • F-940 Store it! – CO2 ja O2 lisäksi tämä laite mittaa etyleenikaasuja, jotka kertovat omaa tarinaansa sadon kypsymisvaiheesta. Jos haluat vähentää varastoon pilaantuneen sadon määrää, haluat tämän laitteen.
  • F-950 Three Gas Analyzer – F-940 kaltainen laite, mutta monikielinen.
  • F-960 Ripen It! – Sadonkorjuun jälkeisen kypsytyksen erikoistyökalu.
Ota yhteyttä