Pakkaustestaus

Laadukkaampia pakkauksia oikeilla testimenetelmillä!

Yhteistyössä Labthink:n kanssa ja muiden toimittajiemme kanssa, tarjoamme kattavan valikoiman pakkaus- materiaalitestaukseen soveltuvia testilaitteita. Toimittajillamme on kokemusta laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta yli 30 vuotta.

 

Laiteratkaisuistamme löydät kaikki seuraavien standardien vaatimat laiteratkaisut:

ISTA (mm. ISTA 6 -Amazon  SIOC/OB ), ISO, ASTM, TAPPI…

  ” clamp tester, inclined impact tester, vertical vibration system, drop tester and compression tester

Tarkempia tietoja erilaisista testistandardeista tästä linkistä ”standardit haku”

 

KULJETUKSIEN SEURANTAAN, tarjoamme laitteet ja loggerit.. Tuotteemme tulevat Saksalaiselta SMT ELEKTRONIK toimittajalta jolla on vuosikymmenien kokemus alueelta.

Rahdinkuljetuksessa on tavallista, että halutaan tietää, missä lähetys kulkee ja mitä sille kuuluu. Ongelmatilanteissa halutaan myös tietää, missä ja milloin lähetys on saanut normaalista poikkeavia muutoksia lämpötiloissa, kosteudessa tai mitä mekaanisia iskuja tai tiputuksia lähetys on matkallaan kohdannut.

Seurannan parantamiseksi on kehitelty laitteita, jotka asennetaan pakkauksien mukaan tallentamaan ja seuraamaan olosuhteita. Seuraantaa voidaan tehdä reaaliajassa tai sitten lähetyksen purkipaikassa puretaan loggerit pakkauksista ja otetaan tallentuneet tiedot ulos mm. pc.lle.

Muutamia parametrejä joita loggerit tallentavat

  • Sijainti
  • Lämpötila, Kosteus
  • Oven aukaisu/valo
  • Iskut ja tiputukset

Tästä linkistä pääsee suoraan tutustumaan loggeri ja seurantalaitteisiin: https://www.monilog.com/products/

Korkeat IP suojausluokitukset, GPS seuranta, lämpötila-kosteus ja shokki iskujen seuranta ( X-Y-Z ), toiminta-aika useita vuosia ilman pariston vaihtoa, laajat lämpötila-alueet -40…+ 65 C.

 

product-microshockrecorderproduct-endal-smartproduct-data-link

 

 

 

 

Ota yhteyttä