Pinnoitteiden paksuuden mittaus

TUNNETKO MATERIAALIEN PAKSUUDET?

Cygnus Instruments on kehittänyt erilaisten pinnoitteiden paksuuden mittaukseen soveltuvia mittalaitteita jo vuodesta 1983.

Ultraäänitekniikalla toimivat mittalaitteemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mallistosta löytyvät normaalien versioiden lisäksi mallit myös vedenalla tehtäviin mittauksiin sekä ATEX ympäristön vaatimat suojausluokitukset.

Laitteillamme mitataan pinnoitteiden paksuudet jopa 20mm saakka. Mittauspäät valitaan mitattavan kohteen paksuuden mukaan ( mittausantureilla on eri käyttötaajuus ). Korkeimmat suojausluokitukset ovat aina IPX7 saakka.

Mittalaitteet sopivat hyvin kestävyyden takia kenttäkäyttöön. Valikoimastamme löytyy mallit vedenalla tehtäviin rakennetarkastuksiin ja mittauksiin sekä ATEX versiot räjähdeherkkiin tiloihin teollisuudessa.

Cygnus mittalaitteemme soveltuvat erittäin hyvin tuotekehitykseen, laadunvalvontaan sekä käyttösoveltuvuuden testaukseen ja erilaisten pinnoitteen käyttöiän määritykseen ja tarkastuksiin.

Muutamia käyttö alueita esimerkkinä. Laivojen rakenteet päällä ja vedenalla, siltojen ja kanavien rakenteiden tutkimukset, voimalaitokset, öljynjalostamot, kemikaali tehtaat ja niiden säiliöt, putket…

Mallisto on laaja, ota yhteyttä ja kerro millainen on mittaustarpeesi. Katsotaan siihen parhaiten sopiva malli. Kaikissa laitteissamme on vähintään 3 vuoden takuu.

 

https://www.cygnus-instruments.com/products/?swoof=1&product_cat=ultrasonic-thickness-gauges-2

Cygnus vedenalla tapahtuviin mittauksiin oleva sarja, esimerkiksi sukeltajan ranteeseen kiinnitettävä Dive underwater gauge. ( ensimmäinen kuva ), muita versioita riippuen käyttötarpeesta aina ROV:iin ( sukellusrobottiin integroitavat malli )

https://www.cygnus-instruments.com/products/?swoof=1&product_cat=underwater-thickness-gauges-2

 

Ota yhteyttä