Partikkelimittarit

"Onko mökkijärven vesi juomakelpoista? Näyttää vähän vihreältä..."

Partikkelimittarit

Luotettavia mittaustuloksia saa vain markkinoiden parhailla tuotteilla. Tätä silmällä pitäen valitsimme yhteistyöhön Saksalaisen pitkään alalla olleen Markus Klotz GmbH:n. Heidän tuotteet tunnetaan markkoinoiden luotettavimpin joka puolella maailmaa.

Ratkaisuillamme voimme analysoida ja mitata pienpartikkelit seuraavista:

  • Nesteet
  • Ilma ja kaasut
  • Öljyt

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

Partikkelimittarit nesteille

Abakus mobil fluid touch

Tällä partikkelimittarilla voi mitata partikkelit pullon sisällöstä tai paineletkusta. Paineistettujen systeemien kanssa yhteensopivuus takaa saumattoman yhteistyön laboratoriolaitteistojen kanssa. Partikkelit jaotellaan useaan eri kokoon. Tulokset voidaan tulostaa tai siirtää päätteelle. Lisätiedot laitteesta löydät täältä.

Abakus particle measurement device

Particle counter TCC with standpipe

TCC partikkelimittarissa tulee mukana ruostumattomasta teräksestä tehty pystyputki. Tuote sopii hyvin moninaisiin mittauksiin ja analyyseihin. Voit asettaa saasterajat, joiden ylittäminen aiheuttaa hälytyksen. Laite voidaan asettaa tarkkailemaan jatkuvaa virtausta vaikka tuotannon prosessiin jossa on 1-10 bar jatkuva paine.

TCC-particle-measurement

Partikkelimittarit ilmalle ja muille kaasuille

Tiesitko, että monet sähkölaitteet ja terveystuotteet täytyy valmistaa erittäin tiukasti säädellyissä puhtaissa olosuhteissa? Puhtauteen kuuluu myös tehtaan sisäilman laatu. Tästä johtuen puhtausteknologia ja laadun varmistus on voimakkaasti riippuvainen partikkelimittareista.

 Impaktor FH6

Impaktor FH6 käytetään testaamaan ilman tai kaasun biotaakkaa. Laite imee ilmaa sisäänsä ja pitää virtauksen vakiona. Laite tekee mittauksia vain, jos olosuhteet pysyvät vakiona. Jos olosuhteet muuttuvat, mittaukset pysäytetään automaattisesti.

Impaktor-particle-measurement

Partikkelimittarit öljyille

Kaikki Klotzin tuotteet ovat erinomaisia, mutta parhaimpia tuotteita ovat öljy, diesel ja keroseenimittarit. Näiden puhtaus ja laatu voidaan analysoida tämän mittarin avulla. Laitteidemme avulla mittaukset voidaan tehdä paikan päällä tai etänä. Tässä joitakin esimerkkejä tuotteistamme:

PCSS Fluid Lite

Tätä mittaria käytetään partikkelien laskemiseen putkissa tai pulloissa olevista nesteistä. Laitteessa on LDS 45/50 lasersensori, joten tämä laite toimii loistavasti kerosiinien, dieselien ja öljyjen epäpuhtauksien hallinnassa.

PCSS-Fluid-Lite-Particle-measurement

Syringe

Tämä laitteisto on täydellinen kokonsa puolesta suoraan laboratoriokäyttöön. Laite on varustettu näytöllä, josta mittauksen käynnissä ollessa on helppo tarkistaa sen hetkinen tilanne.

Syringe-particle-measurement

Kysyttävää?

Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiisi.

Ota yhteyttä