Täristinohjaimet

"Joskus vain tietynlainen rasitus kelpaa."

Kun tuotteesi altistuvat arkikäytössä jatkuvasti värähtelylle (hei autot), on tärkeää testata jokainen osa tai kokonainen laitteisto tärinäkestävyyden osalta. Täristinlaitteistot ( shakers ) tarvitsevat ohjaimet, joilla ohjataan ja hallitaan testaustapahtumaa. Ohjaimista saadaan suoraan tietoa pc:lle: mitä testinaikana tapahtuu ja missä vaiheessa mahdollisesti testattavan tuotteen kestävyys muuttuu oleellisesti tai hajoaa kokonaan. Kokonaisuudessa on mukana sopivat kiihtyvyysanturit kaapeleineen.

Monesti tarvitaan vähintään kaksi anturia, toinen tuotteessa ja toinen itse täristinpöytään kiinnitettynä. Yleisin testi käsittää yhtä paljon värähtelyä kuin laitteen eliniältä on odotettavissa todellisessa käytössä. Ohjaimia käytetään tietokoneelta, joka myös kerää testidatan ja tekee testiraportin automaattisesti testauksen jälkeen tarpeen mukaan. Tulokset voidaan myös lähettää sähköpostitse. Jos testin aikana tapahtuu jotain odottamatonta, saat automaattisesti tiedon puhelimeesi tai tietokoneelle.

Ylitestausta on syytä välttää. Testauksen kokonaisuuden suunnittelu, mukaan lukien tuotteiden kiinnitykset ( jigit / fixtuurit ) on syytä suunnitella ja testata erikseen, jotta niistä tai kiinnityskohdista ei saada väärää informaatiota eli ns. resonansseja jotka ovat helposti harhaanjohtavia ja pahimmillaan lopputulokseen merkittävästi vaikuttavia tekijöitä.

Täristinohjaimet vaativaan käyttöön markkinajohtajalta Suomessa !

Täristinohjaimemme tulevat yritykseltä nimeltään Vibration Research. Heidän pitkä kokemuksensa täristinohjaimien valmistamisesta teki valinnan helpoksi. Tarjoamme rahdin, asennuksen, kalibroinnin, huollot ja koulutukset  kaikille VR9500 ohjaimille.

Tarjoamamme täristinohjaimet sopivat käytetettäväksi kaikkien täristinvalmistajien laitteiden kanssa. Olemme korvanneet useita muiden valmistajien vanhempia ohjaimia Vibration Researchin malleilla. Suomessa meillä on suurin markkinaosuus uusien ohjaimien myynnistä.

Kiihtyvyysanturimme tulevat luotettavalta toimittajalta DYTRAN, lisää tietoja heidän sivuilta klikkaamalla !

 

Maksamme reilun hyvituksen vanhasta ohjaimesta, vaihdossa uuteen VR:n ohjaimeen ! Kysy vaihtotarjous !

Vuokrauspalvelustamme voit myös vuokrata ohjaimen, kysy lisää meiltä! Saat tarjouksen ja lisätietoja myynnistämme.

 

VR9500 – Takuu 3 vuotta , tarkempi katsaus ohessa:

Tämä ohjain on suunniteltu erityisesti käyttäjää varten. Ohjain tarjoaa ylivertaista suorituskykyä, tarkkuutta ja hyvän käyttökokemuksen, joten tyytyväisyytesi on taattu. Käytettävyys on huippuluokkaa, joka on otettu huomioon suunnittelussa.

  • Suojaa sijoituksiasi: kaikissa ohjaimissamme on kolmen vuoden takuu. Jos et paiskaa ohjainta itse lattialle, niin takuu kattaa muut viat ja materiaalivirheet
  • Saat tuotteen, joka toimii täydellisesti. Jokainen ohjainyksikkö testataan ja kalibroidaan ennen toimitusta asiakkaalle.
  • Jos ongelmia ilmenee, huoltomme toimii NOPEASTI: ongelmat ratkeavat helposti ohjaimen rakenteen ansiosta, ja laitteessa on sisäänrakennettu diagnostiikka. Voit lähettää meille sähköpostilla vaikka tehdyt testiprofiilit ja käymme ne läpi mahdollisten asetusvirheiden tai muiden puutteiden varalta.
  • Saat laitteen joka on suunniteltu sinulle: 90% parannuksista nykyiseen viidennen sukupolven ohjaimeen sai alkunsa asiakkaidemme toiveista.

Plug and play

Kun asennat VibrationVIEW ohjelmiston, laite kirjaa testitulokset suoraan tietokoneellesi. Tulosten siirto Microsoftin Excel- tai Word-ohjelmistoon onnistuu helposti kopioimalla suoraan. Data on suoraan esittelykelpoista. Voit valita useista valmiista raporttipohjista tai jos haluat, voit myös tehdä oman raportin yrityksesi logolla varustettuna.

Kun haluat aloittaa testauksen, liitä vain ethernet-kaapeli koneeseesi ja aloita testaus. Ohjainyksikkö luo tai lukee tekemäsi ohjaustiedoston ja tekee itsediagnoosin aina kun se on yhdistettynä koneeseesi. Tarvittaessa voit käyttää REMOTE ohjausmoodia, jossa voit tarkastaa parametreja etänä. Jos käytät TEDS kiihtyvyysantureita, nopeuttaa se laitteen käyttöönottoa ja käyttöä. Täristin ohjain lukee anturista tiedot ja kalibrointiedot hetkessä.

128 kanavaa

VR9500 voidaan skaalata yhdestä aina 128 kanavaan asti. Kuten ylempänä olevasta kuvasta näkyy, laite käyttää neljää kanavablokkia, joita voidaan kasata päällekkäin esimerkiksi 19 tuuman laiteräkkiin. Yleisesti käytetty kanavamäärä on 4, jolloin voidaan tarpeen mukaan käyttää 3-suuntaisia kiihtyvyysantureita, ja yksi kanava jää ns. ohjaavaksi itse testauksessa, riippuen testauksen kokoonpanosta ja tarpeesta.

Täydet tuotetiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä