Täristinohjaimet

"Joskus vain tietynlainen rasitus kelpaa."

Täristinohjaimet vaativaan käyttöön markkinajohtajalta Suomessa !

Täristinohjaimemme tulevat yritykseltä nimeltään Vibration Research. Heidän pitkä kokemuksensa täristinohjaimien valmistamisesta teki valinnan helpoksi. Tarjoamme, asennuksen, kalibroinnin, huollot ja koulutukset  kaikille VR9500 ohjaimille.

Tarjoamamme täristinohjaimet sopivat käytetettäväksi kaikkien täristinvalmistajien laitteiden kanssa. Olemme korvanneet huomattavan määrän muiden valmistajien ( mm. Dactron/ LDS/B&K ) ohjaimia Vibration Researchin malleilla. Meillä on suurin markkinaosuus uusien ohjaimien myynnistä Suomessa.

Kaikki kiihtyvyysanturimme tulevat luotettavalta toimittajalta DYTRAN, kalibroinnit tarjoamme myös luonnollisesti palveluna asiakkaille näille myymillemme tuotteille.

 

Maksamme parhaan hyvituksen vanhasta ohjaimestasi, vaihdossa uuteen VR:n ohjaimeen ! Kysy vaihtotarjous !

VR9500 – Takuu 3 vuotta , tarkempi katsaus ohessa:

Tämä ohjain on suunniteltu erityisesti käyttäjää varten. Ohjain tarjoaa ylivertaista suorituskykyä, tarkkuutta ja hyvän käyttökokemuksen, joten tyytyväisyytesi on taattu. Käytettävyys on huippuluokkaa, joka on otettu hyvin huomioon ohjainta suunnitellessa. Käyttöliittymä on ylivoimaisesti markkinoiden helppokäyttöisin.

  • Suojaa sijoituksiasi: kaikissa ohjaimissamme on kolmen vuoden takuu. Jos et paiskaa ohjainta itse lattialle, niin takuu kattaa muut viat ja materiaalivirheet
  • Saat tuotteen, joka toimii täydellisesti. Jokainen ohjainyksikkö testataan ja kalibroidaan ennen toimitusta asiakkaalle.
  • Jos ongelmia ilmenee, huoltomme toimii NOPEASTI: ongelmat ratkeavat helposti ohjaimen rakenteen ansiosta, ja laitteessa on sisäänrakennettu diagnostiikka. Voit lähettää meille sähköpostilla vaikka tehdyt testiprofiilit ja käymme ne läpi mahdollisten asetusvirheiden tai muiden puutteiden varalta.
  • Saat laitteen joka on suunniteltu sinulle: 90% parannuksista nykyiseen viidennen sukupolven ohjaimeen sai alkunsa asiakkaidemme toiveista.

Plug and play

Kun käytät ohjaimen mukana tulevaa VibrationVIEW ohjelmistoa, kaikki testien tulokset kirjataan halutessasi suoraan tietokoneellesi, tai mahdolliseti etukäteen valittuun verkossa olevaan kansioon. Tulosten siirto Microsoftin Excel- tai Word-ohjelmistoon onnistuu myös helposti.  Voit valita useista valmiista raporttipohjista tai jos haluat, voit myös tehdä oman raportin yrityksesi logolla varustettuna.

Kun haluat aloittaa testauksen, liitä vain ethernet-kaapeli koneeseesi ja aloita testaus. Ohjainyksikkö luo tai lukee tekemäsi ohjaustiedoston ja tekee itsediagnoosin aina kun se on yhdistettynä koneeseesi. Tarvittaessa voit käyttää REMOTE ohjausmoodia, jossa voit tarkastaa parametreja etänä. Jos käytät TEDS kiihtyvyysantureita, nopeuttaa se laitteen käyttöönottoa ja käyttöä. Täristin ohjain lukee anturista suorituskyvyn tiedot ja kalibroinajankohdan automaattisesti.

128 kanavaa

VR9500 voidaan skaalata yhdestä aina 128 kanavaan asti. Kuten ylempänä olevasta kuvasta näkyy, laite käyttää neljää kanavablokkia, joita voidaan kasata päällekkäin esimerkiksi 19 tuuman laiteräkkiin. Yleisesti käytetty kanavamäärä on 4, jolloin voidaan tarpeen mukaan käyttää 3-suuntaisia kiihtyvyysantureita, ja yksi kanava jää ns. ohjaavaksi itse testauksessa, riippuen testauksen kokoonpanosta ja tarpeesta.

Täydet tuotetiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä