Viskosimetrit ja Reometrit

Tunnetko tuotteesi viskositeetin ?

Viskosi ja reometri laitteemme tulevat meidän johtavalta Eurooppalaiselta toimittajalta Lamy Rheology. Heillä on kymmenien vuosien kokemus laitteiden suunnittelusta ja valmistamisesta. Sopimuksemme kattaa myynnin kaikkiin pohjoismaihin.

Tarjoamme helppokäyttöiset ja luotettavat viskosi ja reometrit vaativiin mittauksiin. Valikoimamme kattaa kaikki tuotekehitys- ja tutkimuslaboratorioiden sekä laadunvalvonnan mittaustarpeet.

Mallistostamme löytyy sopivat versiot myös opetuskäyttöön.

Lamy Rheologyltä ratkaisut useille teollisuuden alueille esim. elintarvike, maalit-ja pinnoitteet, rakennusmateriaalit, kemikaalit, kosmetiikka, lääketeollisuus, biopolttoaineet

 

Kaikki tunnetut ( ISO, DIN, ASTM, BV, VANE, SV jne ) standardit täyttyvät laitteillamme. Runsaasti laajavalikoima spindeli lisävarusteita, hauteita, adaptereita erialaisille näytemäärille. “ Brookfield Method ” 

Pöytämalleissa isot 7 tuuman kosketusnäytöt. Laitteita voidaan käyttää suoraan kosketusnäytöstä jolloin kaikki mittausarvot ja tulokset tallentuvat laitteeseen, tai halutessasi siirtää PC:lle. Yleisimmät liitännät ovat USB, tai RS 232 tarpeen mukaan.Käyttäjien tasot ovat määriteltävissä erikseen tarpeen mukaan salasanoilla.

Takuu on kaikilla laitteillamme vähintään 2 vuotta toimituksesta.

Alla muutamia esimerkkejä spindeleistä ( 316L stainless steel ) sekä viskosimetreistämme. Kaikkia malleja ei ole sivuillamme vielä näkyvissä, joten otathan yhteyttä meihin kun olet etsimässä ratkaisua viskositeetin mittaukseen !

 

 

Alla olevien pöytämallien lisäksi löytyy suoraan teollisuuden prosesseihin soveltuvat versiot RM 100 sarja , kuvat alempana ( Industrial Viscometers ). Yleisesti lämpötilan mittaus on alueella – 20 °C…+ 300 °C  ( antureiden mittausalue – 50 °C…+ 300 °C), hieman laitekokoonpanosta riippuen.

 

 

                                      

 

Kannettavat mallit, jotka ovat helposti liikuteltavissa. Käytetettävissä mm. teollisuudessa olevien prosessien valvontaan.

 

       

 

Yleistä tietoa:

Viskositeetti kuvaa nesteen tai kaasun sisäistä kitkaa tietyssä lämpötilassa.  Se on aineen ominaisuuksissa fysikaalinen suure, johon vaikuttaa lämpötila ja paine, nimenomaisessa järjestyksessä. Viskositeetin avulla ymmärretään tarkemmin myös nesteen juoksevuus, mitä pienempi viskositeetti, sitä suurempi juoksevuus, eli alhaisempi viskositeetti jne.

Viskosimetrejä on useita erilaisia, riippuen laitteen mittaustavasta. Esim. rotaatio-, kapillaari- sekä muutamia muita mittaustapoja.

Kun mittaukset vaativat hieman järeämpiä työkaluja, silloin puhutaan reometreistä.

 

Ota yhteyttä