Tietoa meistä

Mitä me teemme ?

LabroTek Oy:n toimisto ja varasto sijaitsevat Espoossa. Toimitusjohtajana toimii Juuso Jaakola. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tarjoamistamme tuotteista, ratkaisuista kaikissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi, josta kiitämme asiakkaitamme, jotka luottavat meidän tarjoamiin ratkaisuihin sekä palveluihin. Luottoluokituksemme on korkeimmalla mahdollisella tasolla.

  • Visiomme on johtaa alaa innovaatioilla, vahvoilla brändeillä ja markkinoiden parhaimmilla teknologioilla.
  • Tehtävämme on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä, luotettavuutta sekä tuottavuutta.
  • Meille paras palkinto on tyytyväinen asiakas.

Vahvaa pohjoismaista yhteistyötä

Cromocol Scandinavia Ab:lla on historiaa vuodesta 1945, jolloin yritys perustettiin. Cromocolin liiketoiminta keskittyy mm. materiaalitestauslaitteisiin ja laadunhallintaan monilla aloilla, kuten autoteollisuus, maalit ja lakat, muovit, tekstiilit, teräs, ruoka, tutkimus ja testaus, yliopistot ja aurinkopaneelit. Yhteistyömme on tiivistä, ja tekninen tuki- ja huoltopalvelut tuotamme yhdessä kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa- Liikevaihto yli 4 miljoonaa euroa.

” We are glad that we have gotten in contact with LabroTek and that they are distributing some of our products in Finland and the Baltics ” CEO Andreas Hagberg.

www.cromocol.se

Ota yhteyttä