Tietoa meistä

Mitä me teemme ja missä sijaitsemme ?

LabroTek Oy:n toimistot sekä varastot sijaitsevat Espoon Leppävaarassa  sekä Oulussa. Varastoissamme olevat tuotteet asiakkaamme voivat noutaa suoraan meiltä Espoosta tai Oulusta. Vaihtoehtoisesti toimitamme ne sopimusrahdeillamme asiakkaille.

LabroTek Oy:n Toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Juuso Jaakola. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tarjoamistamme tuotteista ja ratkaisuista. Toimitamme asiakkaillemme olosuhdetestaus sekä mittaus- ja testauslaitteita useille eri toimialoille. Meiltä on myös mahdollista vuokrata laitteita tai voimme tarjota testauspalveluita yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat sekä Baltian. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi, josta kiitämme asiakkaitamme, jotka luottavat meihin sekä meidän tarjoamiin ratkaisuihin sekä palveluihin.

  • Visiomme on johtaa alaa innovaatioilla, vahvoilla brändeillä ja markkinoiden luotettavimmilla testilaitteilla.
  • Tehtävämme on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä, luotettavuutta sekä tuottavuutta.
  • Meille paras palkinto on tyytyväinen asiakas.

https://kampanja.vastuugroup.fi/hubfs/Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.jpg

LabroTek Oy:llä on vahvaa ja tiivistä pohjoismaista yhteistyötä

Cromocol Scandinavia Ab:lla on historiaa vuodesta 1945, jolloin yritys perustettiin. Cromocolin liiketoiminta keskittyy mm. materiaalitestauslaitteisiin monilla toimialoilla, kuten autoteollisuus, maalit ja lakat, muovit, tekstiilit, teräs, ruoka, puu, paperi, akut ja niiden kehitys. Yhteistyömme on tiivistä jolloin myös tekniset tuki- ja huoltopalvelut toimivat hyvin koko Pohjoismaiden alueella. Liikevaihtomme on kokonaisuudessaan yli 4,5 miljoonaa euroa.

” We are glad that we have gotten in contact with LabroTek Ltd, that they are selling some of our products in Finland and the Baltics ”

CEO Andreas Hagberg.

www.cromocol.se

Ota yhteyttä