Tietoa meistä

Mitä me teemme ja missä sijaitsemme ?

LabroTek Oy:n toimisto ja varasto sijaitsevat Espoon Leppävaarassa (  Alberga Business Park ), hyvien kulkuyhteyksien ääressä, moottoritien kupeessa. Varastossa olevat tuotteet voi noutaa suoraan meiltä, tai toimitamme ne asiakkaille sopimusrahdeillamme.

HUOM !

LabroTek Oy avaa toimiston 2020 loppuvuodesta myös Ouluun.  Tällä järjestelyllä saamme nopeat ja kattavat palvelut myös Oulun seudulle ja pohjoisempaan osaan Suomea. Oulun toimipisteemme  yhteystiedot ilmoitetaan myöhemmin erikseen.

LabroTek Oy:n Toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Juuso Jaakola. Meillä on yli 20 vuoden kokemus tarjoamistamme tuotteista ja ratkaisuista. Toimitamme asiakkaillemme mittaus- ja testauslaitteita useille eri toimialoille. Meiltä on myös mahdollista vuokrata laitteita tai voimme tarjota testauspalveluita yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat sekä Baltian. Liikevaihtomme on kasvanut joka vuosi, josta kiitämme asiakkaitamme, jotka luottavat meihin sekä meidän tarjoamiin ratkaisuihin sekä palveluihin.

  • Visiomme on johtaa alaa innovaatioilla, vahvoilla brändeillä ja markkinoiden luotettavimmilla testilaitteilla.
  • Tehtävämme on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä, luotettavuutta sekä tuottavuutta.
  • Meille paras palkinto on tyytyväinen asiakas.

https://kampanja.vastuugroup.fi/hubfs/Luotettava-Kumppani-logo_verkkosivuille.jpg

LabroTek Oy:llä on vahvaa ja tiivistä pohjoismaista yhteistyötä

Cromocol Scandinavia Ab:lla on historiaa vuodesta 1945, jolloin yritys perustettiin. Cromocolin liiketoiminta keskittyy mm. materiaalitestauslaitteisiin monilla toimialoilla, kuten autoteollisuus, maalit ja lakat, muovit, tekstiilit, teräs, ruoka, puu, paperi, akut ja niiden kehitys. Yhteistyömme on tiivistä jolloin myös tekniset tuki- ja huoltopalvelut toimivat hyvin koko Pohjoismaiden alueella. Liikevaihtomme on kokonaisuudessaan yli 4,5 miljoonaa euroa.

” We are glad that we have gotten in contact with LabroTek Ltd, that they are selling some of our products in Finland and the Baltics ”

CEO Andreas Hagberg.

www.cromocol.se

Ota yhteyttä