Huolto ja ylläpito

LabroTek Oy:n luotettavat huolto- ja ylläpito palvelut:

Huoltomme on osa Green Climate Scandinavia Ab/ Cromocol Ab organisaatiota. Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattaa näin ollen  kaikki Pohjoismaat, Baltian sekä Venäjän.

Huoltoteknikoidemme pätevyys ja kokemus

Huolto-organisaatiossamme työskentelevillä henkilöillä on kaikki lakisääteiset sertifikaatit kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn. ( TUKES ). 

Huoltoyksikkömme löytyvät Espoosta, Tampereelta, sekä Oulusta. Katamme kuitenkin huoltopalveluilla koko Suomen liikkuvalla kalustollamme.

Huoltoteknikkomme ovat  ammattilaisia ja toimineet kymmeniä vuosia jäähdytysteknologian, sekä elektroniikan parissa. Tarjoamme asiakkaillemme sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa. Kaikki kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ja anturit käyvät vuosittain ulkopuolisessa kalibroinnissa. ( DAkkS/ ISO/IEC 17025 ).

Kaikki laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, toimiakseen luotettavasti koko pitkän käytöiän. Myös asiakkaat koulutetaan käyttämään toimittamiamme olosuhdetestaus sekä mittaus ja testauslaitteitamme, jotta päivittäinen ylläpito ja huoltotoimet onnistuvat tarpeen mukaan laitteiden käytön yhteydessä helposti ja vaivattomasti. Monet laitteemme ovat huoltovapaita, mutta osaa vaati viikottaista tai kuukausittaista hoitoa tai puhdistustoimenpiteitä.

LabroTek Oy:n huolto- ja ylläpito sekä kalibroinnit seuraaville alueille:

 • Sääkaapit- olosuhdekaapit, akkutestauskaapit, kasvatuskaapit  ja -huoneet
 • Syvääjäpakastimet ( Energiatehokkaat ULT- ja CRYO ) sekä Biosuoja- ja vetokaapit
 • Täristimet, vahvistimet, sekä ohjaimet  ( DL, PIV, LDS-B&K, Tira ) vuosihuollot ja ohjaimien sekä antureiden kalibroinnit
 • Kaikkien kiihtyvyysantureiden ja täristinohjaimien kalibroinnit merkistä riippumatta ( ISO/DAkks )
 • Säteilymittauslaitteiden varaosat ja huollot
 • Korroosio- ja suolasumukammiot
 • UV, Xenon, Solar kaapit
 • Elvira Drone tutkalaitteistot ( Robin Radar ),  huollot
 • Nanalysis NMR laitteiden varaosat ja huollot
 • Viskosi ja Reometrien varaosat ja huollot
 • Behr suodattimien regenerointi ja huollot

Me tarjoamme kaikkiin myymiimme laitteisiin asennukset, koulutukset, huollot, tarkastukset sekä kalibroinnit.  Mikäli tarvitset mahdollisesti apua muiden valmistajien laitteiden kanssa, autamme mielellämme. (  Laitteidemme toimittajat täyttävät uudet F-kaasusäädökset, ja käyttävät uusia kylmäaineita niitä käyttävissä laitteissamme ).

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus kaikkiin toimittamiimme laitteisiin

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu

Me LabroTek Oy:ssä ajattelemme laitteen koko elinaikaa upouudesta viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja laitteista huolehtiminen takaa pitkän käyttöiän. Tarjoamme asiakkaan halutessa erikseen huoltosopimukset laitteisiin. Laadukkaat ja korkealaatuiset testauslaitteet, joita toimitamme asiakkaillemme tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Takuu on suurimmassa osassa laitteitamme on 2-5 vuotta.

 

Ota yhteyttä