Huolto ja ylläpito

LabroTek Oy:n huolto- ja ylläpito sekä kalibrointi palvelut:

Huoltomme on osa Green Climate Scandinavia / Cromocol Ab organisaatiota. Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat  kaikki Pohjoismaat, Baltian sekä Venäjän.

Huoltoteknikoidemme pätevyys ja kokemus

Huolto-organisaatiossamme työskentelevillä henkilöillä on kaikki lakisääteiset sertifikaatit kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn. ( TUKES ). 

Huoltomme löytyvät Espoosta, Tampereelta, sekä Oulusta. LabroTek Oy:n huolto ja ylläpito kattaa koko Suomen.

Huoltoteknikkomme ovat toimineet kymmeniä vuosia jäähdytysteknologian, sekä elektroniikan parissa. Tarjoamme asiakkaillemme sertifikoitua tuotetukea ja vuosihuoltoa. Kaikki kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ja anturit käyvät vuosittain ulkopuolisessa kalibroinnissa. ( DAkkS/ ISO/IEC 17025 ).

Kaikki laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, toimiakseen luotettavasti koko pitkän käytöiän. Myös asiakkaat koulutetaan käyttämään toimittamiamme olosuhdetestaus sekä mittaus ja testauslaitteitamme, jotta päivittäinen ylläpito ja huoltotoimet onnistuvat tarpeen mukaan laitteiden käytön yhteydessä helposti ja vaivattomasti. Monet laitteemme ovat huoltovapaita, mutta osaa vaati viikottaista tai kuukausittaista hoitoa tai puhdistustoimenpiteitä.

LabroTek Oy:n huolto- ja ylläpito sekä kalibroinnit seuraaville alueille:

  • Sääkaapit- olosuhdekaapit, akkutestauskaapit, kasvatuskaapit  ja -huoneet
  • Syvääjäpakastimet ( Energiatehokkaat ULT- ja CRYO ) sekä Biosuoja- ja vetokaapit
  • Täristimet, vahvistimet, sekä ohjaimet  ( Dongling, LDS-B&K, TIRA ) vuosihuollot ja ohjaimien sekä antureiden kalibroinnit
  • Kiihtyvyysantureiden ja täristinohjaimien kalibroinnit merkistä riippumatta ( ISO/DAkks )
  • Säteilymittauslaitteiden varaosat ja huollot
  • Korroosio- ja suolasumukammiot. UV, Xenon, Solar kaapit
  • ELVIRA & IRIS tutkalaitteistot ( Robin Radar ),  vuosihuollot, ylläpidot, varaosat
  • Viskosi ja Reometrien varaosat ja huollot
  • Behr suodattimien regenerointi ja huollot

Me tarjoamme kaikkiin myymiimme laitteisiin asennukset, koulutukset, huollot, tarkastukset sekä kalibroinnit.  Mikäli tarvitset mahdollisesti apua muiden valmistajien laitteiden kanssa, autamme mielellämme. (  Laitteidemme toimittajat täyttävät uudet F-kaasusäädökset, ja käyttävät uusia kylmäaineita niitä käyttävissä laitteissamme ).

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus kaikkiin toimittamiimme laitteisiin

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu

Me LabroTek Oy:ssä ajattelemme laitteen koko elinaikaa viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja laitteista huolehtiminen takaa pitkän käyttöiän. Tarjoamme asiakkaan halutessa erikseen huoltosopimukset kaikkiin myymiimme laitteisiin. Laadukkaat ja korkealaatuiset testauslaitteemme tarvitsevat aina säännöllistä huoltoa.

 

Ota yhteyttä