Huolto ja ylläpito

LabroTek Oy:n luotettavat huolto- ja ylläpito palvelut:

Huoltomme on osa Cromocol AB/Green Climate Scandinavia AB organisaatiota. Huoltomme kattaa kaikki Pohjoismaat sekä Baltian ja Venäjän.

Huoltoteknikoidemme pätevyys ja kokemus

Huollossamme työskentelevillä henkilöillä on kaikki lakisääteiset sertifikaatit kylmäaineiden ja sähkölaitteiden parissa työskentelyyn. ( TUKES ).

Huoltoteknikkomme ovat  ammattilaisia jäähdytysteknologian, elektroniikan, ohjausteknologian aloilla. Tarjoamme asiakkaillemme sertifikoitua tuotetukea ja huoltoa Skandinaviassa sekä Baltiassa. Kaikki kalibroinneissa käyttämämme mittalaitteet ja anturit käyvät vuosittain ulkopuolisessa kalibroinnissa. ( DAkkS/ ISO/IEC 17025 ). Kiinteät huoltoyksikkömme löytyvät Espoosta, Tampereelta, Jyväskylästä, Oulusta.

Kaikki laitteet tarvitsevat säännöllistä huoltoa, toimiakseen luotettavasti koko pitkän käytöiän. Myös asiakkaat koulutetaan käyttämään toimittamiamme mittaus ja testauslaitteitamme, jotta päivittäinen ylläpito ja huoltotoimet onnistuvat tarpeen mukaan laitteiden käytön yhteydessä helposti ja vaivattomasti. Monet laitteemme ovat huoltovapaita, mutta osaa vaati viikottaista tai kuukausittaista hoitoa tai puhdistustoimenpiteitä.

LabroTek Oy:n huolto- ja ylläpito seuraaville alueille:

 • Sääkaapit- olosuhdekaapit, akkutestauskaapit, kasvatuskaapit  ja -huoneet, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Syvääjäpakastimet ( Energiatehokkaat ULT- ja CRYO ) sekä Biosuoja- ja vetokaapit, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Täristimet, vahvistimet, sekä ohjaimet  ( DL, PIV, LDS-B&K, Tira ) vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Kaikkien kiihtyvyysantureiden ja täristinohjaimien kalibroinnit merkistä riippumatta ( ISO/DAkks )
 • Säteilymittauslaitteiden varaosat ja huollot
 • Korroosio- ja suolasumukammiot, vuosihuollot ja kalibroinnit
 • UV, Xenon, Solar kaappien vuosihuollot ja kalibroinnit
 • Elvira Drone tutkalaitteistot ( Robin Radar ),  huollot
 • Nanalysis NMR laitteiden varaosat ja huollot
 • Viskosi ja Reometrien varaosat ja huollot
 • Behr suodattimien regenerointi

Me tarjoamme kaikkiin myymiimme laitteisiin asennukset, koulutukset, huollot, tarkastukset sekä kalibroinnit.  Mikäli tarvitset mahdollisesti apua muiden valmistajien laitteiden kanssa, autamme mielellämme. (  Laitteidemme toimittajat täyttävät uudet F-kaasusäädökset, ja käyttävät uusia kylmäaineita niitä käyttävissä laitteissamme ).

Asennus- käyttöönotto sekä koulutus kaikkiin toimittamiimme laitteisiin

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu

Me LabroTek Oy:ssä ajattelemme laitteen koko elinaikaa upouudesta viimeiseen käyttöpäivään yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja laitteista huolehtiminen takaa pitkän käyttöiän. Tarjoamme asiakkaan halutessa erikseen huoltosopimukset laitteisiin. Laadukkaat ja korkealaatuiset testauslaitteet, joita toimitamme asiakkaillemme tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Takuu on suurimmassa osassa laitteitamme on 2-5 vuotta.

 

Ota yhteyttä