Huolto ja ylläpito

LabroTek Oy:n ylläpito, huolto, sekä kalibrointi palvelut Suomessa:

Huoltomme:

Huollossamme työskentelevillä henkilöillä on tarvittavat lakisääteiset ( TUKES ) sertifikaatit kylmäaineiden kanssa työskentelyyn ( mm. vuototarkastukset EU-direktiivi 517/2014 ) sekä sähkölaitteiden kanssa työskentelyyn vaadittavat luvat ja hyväksynnät ( TUKES ).

Kaikki LabroTek Oy:n huolloissa käyttämät mittauslaitteet sekä anturit käyvät joka vuosi ulkopuolisessa kalibroinnissa  ( ISO/IEC 17025 / Swedac/ DAkks ).

Toimittamiemme olosuhdesimulointi ja mittaus-testauslaitteiden takuu

LabroTek Oy vastaa kaikkien toimittamiensa olosuhdesimulointi ja mittaus- testauslaitteiden takuuhuolloista Suomessa.

LabroTek Oy:n ylläpito, huolto- ja kalibrointi  palvelut:

  • Sääkaapit- olosuhdekaapit, akkutestauskaapit, kasvatuskaapit  ja kasvatushuoneet
  • Täristinjärjestelmät, vahvistimet, sekä täristimien ohjaimet ( Dongling, LDS )
  • Kiihtyvyysantureiden kalibroinnit
  • Täristinohjaimien kalibroinnit
  • Korroosio- ja suolasumukammiot
  • ATLAS UV, ATLAS Xenon, ATLAS Solar kaapit
  • ELVIRA & IRIS tutkalaitteistot,  vuosihuollot, ylläpidot, varaosat

Me tarjoamme kaikkiin maahantuomiimme laitteisiin asennukset, koulutukset, vuosihuollot, tarkastukset sekä kalibroinnit.

Teemme maahantuomiemme olosuhdesimulointi, ja mittaus – testauslaitemerkkien lisäksi myös muiden laitevalmistajien laitteille vuosihuollot/varaosat ja kalibroinnit.  Mikäli tarvitset mahdollisesti apua muiden laitemerkkien kanssa tai et ole tyytyväinen heidän palveluihin, niin autamme mielellämme parhaan mukaan.

Huoltosopimukset ja elinkaariajattelu

Me LabroTek Oy:ssä ajattelemme laitteen koko elinaikaa yhtenä kokonaisuutena. Säännöllinen huolto ja laitteista huolehtiminen takaa pitkän käyttöiän. Käyttökoulutuksien sekä asennuksien yhteydessä kerromme kuinka toimittamiamme laitteita asiakkaan tulee käyttää oikein ja turvallisesti. Tarjoamme asiakkaiden halutessa erikseen vuosihuoltosopimukset kaikkiin myymiimme ja edustamiimme olosuhdesimulointi ja mittaus-  testauslaitteisiin.

Tarvittaessa meiltä hankittaviin olosuhdesimulointi ja mittaus- testauslaitteisiin voimme tarjota LabroTek Oy:n tarjoaman rahoituksen,  leasing tai halutessanne vuokrauksen sisältäen vuosihuollot ja kalibroinnit.

 

Ota yhteyttä