Kasvien- ja juuristojen tutkimus

LabroTek Oy toimittaa ratkaisuja mm. kasvien- ja juuristojen tutkimukseen sekä mittauslaitteita erilaisten kaasujen mittaukseen.

Korkealaatuiset mittaus- ja analyysilaitteemme tuleva toimittajaltamme CID Bio-Science sekä heidän tytäryhtiöltä Felix Instrumentsilta.

Valikoimastamme löytyy myös X-ray-laitteet kasvien ja siementen tutkimuksiin. Olemme toimittaneet CID Instrument sekä Felix Instrument laitteita kaikkiin Pohjoismaihin ja Baltiaan.

Kasvien- ja juuristojen tutkimukseen mittauslaitteet:

Lehtien pinta-alamittauksia käytetään kasvien kasvun tarkkailuun. Käsikäyttöiset, kasveja vahingoittamattomat työkalut ovat välttämätön apuväline tutkimuksissa. Tarjoamme mittausratkaisuja mm. seuraaville alueille:

( Phyto-monitor ratkaisut: Pyydä lisätietoja meiltä kokonaisesta laitteistosta. ( UUSI TUOTE )

 • Plant Canopy Imager
 • Ota kuvia ja hanki lisätietoja kasvin fotosynteesistä, lehden koosta ja muista tärkeistä tiedoista tämän kätevän kevyen lehtiskannerin avulla. Tuotteeseen kuuluu tabletti pc, jossa on yhteensopiva ohjelmisto analyysejä varten.

 

 • Portable Laser Leaf Area Meter

 • Tarkka lehtiskanneri kenttäkäyttööni. Aseta kasvin lehdet skanneriin, ja liu’uta skanneri lehtien yli, korkealaatuiset kuvat nopeasti

 

 

 • Handheld Laser Leaf Area Meter Helppokäyttöinen lehtien analysointiin.

 

 

Lehtispektroskooppi – Ci-710 S SpectraVue

Jos sinun pitää mitata pigmenttejä eri korkeuksilla tai tarkkailla heijastavuuseroja eri vuodenaikoina, niin lehtispektroskooppi vastaa tarpeitasi. Meidän uusi Ci-710 S SpectraVue Spectrometer on helppokäyttöinen, ilman johtoja tai muita ylimääräisiä antureita.

        

Fotosynteesin mittaus

Fotosynteesin määrän mittaus auttaa sinua tietämään, miten kasvit reagoivat muutoksiin ympäristössä. Ovatko asiat hiljenemään päin? Vai onko aineenvaihdunta kiihtymässä? Käsikäyttöinen Ci-340 Handheld Photosynthesis System mittaa fotosynteesiä, hengittävyyttä, transpiraatiota ja paljon muuta. Laite on ehdottomasti markkinoiden kevyin ja helppokäyttöisin!

 

Lisätiedot: klikkaa tästä.

Juuristojen kasvuntutkimus ja mittaus ( juuristokannerit )

Jos haluat todella ymmärtää kasviesi suhteita ympäristöön, niin tutkimus täytyy aloittaa juurista. Meidän ratkaisumme avulla voit tarkkaille eläviä juuria ja niiden kasvukauden aikana helposti. Tähän tarkoitukseen meillä on tarjolla markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut:

 

 • In-situ Root Imagers ( CI-600 sekä CI -602): Kestävä ja kevytrakenteinen juuriston skannauslaitteisto.  Asennat putket maahan ja aloitat juurien kasvunkartoitukset.
 • Narrow Gauge Root Imager ( CI-602 ): Samankaltainen kuin In-situ, mutta hieman nopeammat mittaukset, tarkempi resoluutio.

Molempiin laitteisiin kuuluu RootSnap ohjelmisto ( maksuton ) , joka laskee nopeasti parametreja kuten juurten pituuden, pinta-alan, halkaisijan ja kulman.

Maahan upotetaan kirkkaat akryyliputket joiden sisällä skanneri ottaa kuvia juuristoista. Akryyliputki on vakiona 105 cm pitkä.

 

 • CI-600 ja CI-602  akryyliputkille maahan tehtävien reikien tekemiseen tarjoamme erikseen, polttomoottorilla ja oikealla kairaterällä varustetut maaporat.

 

 

 

 

 

Kaasujen mittaukseen ja analysointiin kannettavat, laadukkaat ja kevyet mittauslaitteet Felix Instrumentsin valikoimasta:

C2H4 PPB Sensor

C2H4 PPM Sensor

CO2 PPM Sensor

CO2 PCT Sensor

O2 Sensor

Picture of F-750 Produce Quality Meter Picture of F-900 Portable Ethylene Analyzer

Kaasuanalyysilaitteet

Tarjoamme seuraavan valikoiman käsikäyttöisiä kaasuanalyysilaitteita eri tarkoituksiin:

 • F-920 Check it! – CO2 ja O2 mittauksia alle 6 sekunnissa. Täydellinen laite varastoille, sadonkorjuun jälkeiseen kypsytykseen ja rahtikonttien sisällönvalvontaan.
 • F-940 Store it! – CO2 ja O2 lisäksi tämä laite mittaa etyleenikaasuja, jotka kertovat omaa tarinaansa sadon kypsymisvaiheesta. Jos haluat vähentää varastoon pilaantuneen sadon määrää, haluat tämän laitteen.
 • F-950 Three Gas Analyzer – F-940 kaltainen laite, mutta monikielinen.
 • F-960 Ripen It! – Sadonkorjuun jälkeisen kypsytyksen erikoistyökalu.
Ota yhteyttä