Pakkaustestaus

Laadukkaampia pakkauksia oikeilla testimenetelmillä!

Labthink

Yhteistyössä Labthink:n kanssa tarjoamme kattavan valikoiman laitteita pakkaus-ja pakkausmateriaalien testauksen. Labthinkillä on jo yli 30 vuoden kokemus laitteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Olemme toimittaneet Labthinkin laitteita kaikkiin Pohjoismaihin.

Muutamia testauksemme alueeseen liittyviä standardeja, jotka täyttyvät LABTHINK laitteillamme.

ISTA (mm. ISTA 6 -Amazon  SIOC/OB ), ISO, ASTM, TAPPI…

 

  ” clamp tester, inclined impact tester, vertical vibration system, drop tester, compression tester, water vapor, oxygen transmission, headspace gas analysator, fogging testing

 

LABTHINK laitteistojamme:

 

 

 

 

 

 

Pakkauksien kuljetusolosuhteiden seurantaan valikoimastamme löytyy myös tallennuslaitteita eli loggereita.  Tuotteemme tulevat Saksalaiselta SMT ELEKTRONIK toimittajalta jolla on vuosikymmenien kokemus alaltaan. SMT:n ratkaisuita käyttävät myös useat Suomalaiset yritykset.

 

EnDaLCombi-sensors

Sensor network

 

Toimittajamme on MONILOG kun halutaan tietää, missä lähetys kulkee ja mitä sille kuuluu. Ongelmatilanteissa halutaan myös tietää, missä ja milloin lähetys on saanut normaalista poikkeavia muutoksia lämpötiloissa, kosteudessa tai ilmanpaineessa sekä miten voimakkaita mekaanisia iskuja tai tiputuksia lähetykseen on kohdistunut.

Laitteet asennetaan pakkauksien mukaan tallentamaan ja seuraamaan olosuhteita. Seuraantaa voidaan tehdä reaaliajassa tai sitten lähetyksen purkupaikassa oettaan loggerit pakkauksista ja ladataan kaikki tiedot ulos tietokoneelle.

Muutamia parametrejä joita loggerit tallentavat automaattisesti oman esivalinnan mukaan

  • Sijainti Lämpötila, Kosteus, Ilmanpaine, valonmäärä, iskut ja tiputukset ( X, Y, Z )

Korkeat IP suojausluokitukset, GPS seuranta, lämpötila-kosteus sekä shokki iskujen seuranta ( X-Y-Z ), toiminta-aika useita kuukausia ilman pariston/ tai akun vaihtoa, laajat käyttölämpötila-alueet-40…+ 65 C.

Ota yhteyttä