Pakkaustestaus

Laadukkaampia pakkauksia oikeilla testimenetelmillä!

Labthink

Yhteistyössä Labthink:n kanssa tarjoamme kattavan valikoiman pakkaus-ja pakkausmateriaalien testauksen moninaisiin standardeihin soveltuvia testilaitteita. Labthinkillä on kokemusta laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta yli 30 vuotta.

Olemme toimittaneet Labthinkin laitteita kaikkiin Pohjoismaihin.

Muutamia testauksemme alueeseen liittyviä standardeja, joihin ratkaisut löytyvät meiltä.

ISTA (mm. ISTA 6 -Amazon  SIOC/OB ), ISO, ASTM, TAPPI…

 

  ” clamp tester, inclined impact tester, vertical vibration system, drop tester, compression tester, water vapor, oxygen transmission, headspace gas analysator, fogging testing

 

LABTHINK laitteistoja:

 

 

 

 

 

 

Pakkauksien kuljetusolosuhteiden seurantaan valikoimastamme löytyy myös tallennuslaiteita eli loggereita.  Tuotteemme tulevat Saksalaiselta SMT ELEKTRONIK toimittajalta jolla on vuosikymmenien kokemus alaltaan. SMT:n ratkaisuita käyttävät myös useat Suomalaiset yritykset.

Rahdinkuljetuksessa halutaan tietää, missä lähetys kulkee ja mitä sille kuuluu. Ongelmatilanteissa halutaan myös tietää, missä ja milloin lähetys on saanut normaalista poikkeavia muutoksia lämpötiloissa, kosteudessa tai ilmanpaineessa sekä miten voimakkaita mekaanisia iskuja tai tiputuksia lähetykseen on kohdistunut.

Laitteet asennetaan pakkauksien mukaan tallentamaan ja seuraamaan olosuhteita. Seuraantaa voidaan tehdä reaaliajassa tai sitten lähetyksen purkupaikassa oettaan loggerit pakkauksista ja ladataan kaikki tiedot ulos tietokoneelle.

Muutamia parametrejä joita loggerit tallentavat automaattisesti oman esivalinnan mukaan

  • Sijainti
  • Lämpötila, Kosteus
  • Ilmanpaine
  • Valonmäärä
  • Iskut ja tiputukset kaikki suunnat, X, Y, Z

Tästä linkistä pääsee suoraan tutustumaan loggeri ja seurantalaitteisiin: https://www.monilog.com/products/

Korkeat IP suojausluokitukset, GPS seuranta, lämpötila-kosteus sekä shokki iskujen seuranta ( X-Y-Z ), toiminta-aika useita kuukausia ilman pariston/ tai akun vaihtoa, laajat käyttölämpötila-alueet-40…+ 65 C.

Ota yhteyttä