Pinnoitteiden paksuuden mittaus

TUNNETKO MATERIAALIEN PAKSUUDET?

Toimittajamme Cygnus Instruments on kehittänyt pinnoitteiden mittaukseen soveltuvia laitteita jo vuodesta 1983.

Ultraäänitekniikalla toimivat mittalaitteemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mallistosta löytyvät normaalien versioiden lisäksi mallit myös vedenalla tehtäviin tarkastuksiin sekä ATEX ympäristöön soveltuvat mittalaitteet. Suojausluokitukset aina IPX7 saakka.

Laitteillamme mitataan pinnoitteiden paksuudet jopa 20mm saakka. Mittauspäät valitaan mitattavan kohteen paksuuden mukaan ( mittausantureilla on eri käyttötaajuus ).

Mittalaitteet sopivat hyvin kestävyyden takia kenttäkäyttöön.

Cygnus mittalaitteemme soveltuvat erittäin hyvin tuotekehitykseen, laadunvalvontaan sekä käyttösoveltuvuuden testaukseen ja erilaisten pinnoitteen käyttöiän määritykseen ja tarkastuksiin.

  • Muutamia käyttö alueita esimerkkinä.
  • Laivojen rakenteet päällä ja vedenalla, siltojen ja kanavien rakenteiden tutkimukset, voimalaitokset, öljynjalostamot, kemikaali tehtaat ja niiden säiliöt, putket…

Mallisto on laaja, ota yhteyttä ja kerro millainen on mittaustarpeesi. Katsotaan siihen parhaiten sopiva malli. Kaikissa laitteissamme on vähintään 2 vuoden takuu.

Huom !

Nyt myynnissä  esittelylaite, pyydä tarkemmat tiedot tästä myytävästä Cygnus Instruments mallista.

 

https://www.cygnus-instruments.com/products/?swoof=1&product_cat=ultrasonic-thickness-gauges-2

Cygnus DIVE vedenalla tapahtuviin mittauksiin oleva sarja, esimerkiksi sukeltajan ranteeseen kiinnitettävä Dive underwater gauge. ( ensimmäinen kuva alla ), muita versioita riippuen käyttötarpeesta aina ROV:iin ( esim. sukellusrobottiin integroitavat malli )

https://www.cygnus-instruments.com/products/?swoof=1&product_cat=underwater-thickness-gauges-2

 

Ota yhteyttä