Pinnoitteiden mittauslaitteet

TIEDÄTKÖ MAALIEN TAI PINNOITTEIDEN PAKSUUDEN ?

LabroTek Oy tarjoaa Cygnus Instrumentsin kanssa ratkaisut pinnoitteiden paksuuden mittaukseen. Cygnus Instruments on valmistanut laitteita jo vuodesta 1983.

Mittauslaitteemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mallistosta löytyvät vakiomallien  lisäksi sopivat versiot myös vedenalla tehtäviin tarkastuksiin ja mittauksiin.

 

Cygnus Instruments mittalaitteemme soveltuvat erittäin hyvin tuotekehitykseen, laadunvalvontaan sekä käyttösoveltuvuuden testaukseen ja erilaisten pinnoitteen käyttöiän määritykseen ja tarkastuksiin.

 

Muutamia käyttökohteita joissa toimittamiamme mittauslaitteita käytetään;

  • Laivojen rakenteet päällä ja vedenalla, siltojen ja kanavien rakenteiden tutkimukset, voimalaitokset, öljynjalostamot, kemikaali tehtaat ja niiden säiliöt, putket…
  • Uudella korkeanlämpötilan mittausanturilla mittaukset myös + 300 C asteisilta pinnoilta.

Mallisto on laaja, ota yhteyttä ja kerro millainen on mittaustarpeesi. Katsotaan siihen parhaiten sopiva malli. Kaikissa laitteissamme on vähintään 2 vuoden takuu.

Huom !

Myynnissä tai vuokrattavissa esittelylaite. Pyydä tarkemmat tiedot tästä Cygnus Instruments mittalaitteesta.

Lisätietoja tästä ; tuotteet 

 

Cygnus DIVE vedenalla tapahtuviin mittauksiin oleva sarja, esimerkiksi sukeltajan ranteeseen kiinnitettävä Dive underwater gauge. ( ensimmäinen kuva alla ), muita versioita riippuen käyttötarpeesta aina ROV:iin ( esim. sukellusrobottiin integroitavat malli )

Tästä lisätietoja ” sukellus versiot ”

 

Ota yhteyttä