Pinnoitteiden paksuuden mittaukset

TUNNETKO MAALIEN TAI PINNOITTEIDEN PAKSUUDET ?

LabroTek Oy tarjoaa yhdessä Cygnus Instrumentsin kanssa ratkaisut pinnoitteiden paksuuden mittaukseen. Cygnus Instruments on valmistanut laitteita jo vuodesta 1983.

Mittauslaitteemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mallistosta löytyvät vakiomallien  lisäksi sopivat versiot myös vedenalla sukeltajien käyttöön soveltuvat mittauslaitteet.

Cygnus Instruments laitteilla mm.  mitataan pinnoitteiden paksuudet aina 20mm saakka. Mittauspäät valitaan mitattavan kohteen paksuuden mukaan ( mittausantureilla on eri käyttötaajuus ).

Cygnus Instrumentsin ratkaisut sopivat hyvin kestävyyden takia vaativaan kenttäkäyttöön.

Cygnus Instruments mittalaitteemme soveltuvat erittäin hyvin tuotekehitykseen, laadunvalvontaan sekä käyttösoveltuvuuden testaukseen ja erilaisten pinnoitteen käyttöiän määritykseen ja tarkastuksiin.

Muutamia käyttökohteita;

  • Laivojen rakenteet päällä ja vedenalla, siltojen ja kanavien rakenteiden tutkimukset, voimalaitokset, öljynjalostamot, kemikaali tehtaat ja niiden säiliöt, putket…
  • Uudella korkeanlämpötilan mittausanturilla mittaukset myös + 300 C asteisilta pinnoilta.

Mallisto on laaja, ota yhteyttä ja kerro millainen on mittaustarpeesi. Katsotaan siihen parhaiten sopiva malli. Kaikissa laitteissamme on vähintään 2 vuoden takuu.

Huom !

Myynnissä tai vuokrattavissa esittelylaite. Pyydä tarkemmat tiedot Cygnus Instruments mittalaitteestamme.

Lisätietoja tästä ; tuotteet 

Sekä tästä Hatch Sure

 

Cygnus DIVE vedenalla tapahtuviin mittauksiin oleva sarja, esimerkiksi sukeltajan ranteeseen kiinnitettävä Dive underwater gauge. ( ensimmäinen kuva alla ), muita versioita riippuen käyttötarpeesta aina ROV:iin ( esim. sukellusrobottiin integroitavat malli )

Tästä lisätietoja ” sukellus versiot “

 

Ota yhteyttä