Pinnoitteiden paksuuden mittaus

TUNNETKO MATERIAALIEN TAI PINNOITTEIDEN PAKSUUDET ?

Toimittajamme Cygnus Instruments on kehittänyt pinnoitteiden paksuuden mittaukseen soveltuvia laitteita jo vuodesta 1983.

Ultraäänitekniikalla toimivat mittalaitteemme ovat erittäin kestäviä ja helppokäyttöisiä. Mallistosta löytyvät normaalien versioiden lisäksi mallit myös vedenalla tehtäviin tarkastuksiin sekä ATEX ympäristöön soveltuvat mittalaitteet.

Laitteillamme mitataan pinnoitteiden paksuudet jopa 20mm saakka. Mittauspäät valitaan mitattavan kohteen paksuuden mukaan ( mittausantureilla on eri käyttötaajuus ).

Cygnus Instrumentsin ratkaisut sopivat hyvin kestävyyden takia vaativaan kenttäkäyttöön.

Cygnus mittalaitteemme soveltuvat erittäin hyvin tuotekehitykseen, laadunvalvontaan sekä käyttösoveltuvuuden testaukseen ja erilaisten pinnoitteen käyttöiän määritykseen ja tarkastuksiin.

  • Muutamia käyttöalueita esimerkkinä alla vedenalla ja pinnalla
  • Laivojen rakenteet päällä ja vedenalla, siltojen ja kanavien rakenteiden tutkimukset, voimalaitokset, öljynjalostamot, kemikaali tehtaat ja niiden säiliöt, putket…
  • Uudella korkeanlämpötilan mittausanturilla mittaukset myös + 300 C asteisilta pinnoilta.

Mallisto on laaja, ota yhteyttä ja kerro millainen on mittaustarpeesi. Katsotaan siihen parhaiten sopiva malli. Kaikissa laitteissamme on vähintään 2 vuoden takuu.

Huom ! Myynnissä  uusi esittelylaite vm. 2021, pyydä tarkemmat tiedot myytävästä Cygnus Instruments mittalaitteesta.

Lisätietoja tästä ; tuotteet 

Sekä tästä Hatch Sure

 

Cygnus DIVE vedenalla tapahtuviin mittauksiin oleva sarja, esimerkiksi sukeltajan ranteeseen kiinnitettävä Dive underwater gauge. ( ensimmäinen kuva alla ), muita versioita riippuen käyttötarpeesta aina ROV:iin ( esim. sukellusrobottiin integroitavat malli )

Tästä lisätietoja ” sukellus versiot “

 

Ota yhteyttä