Täristinohjaimet ja kiihtyvyysanturit

"Joskus vain tietynlainen rasitus kelpaa."

LabroTek Oy tarjoaa laadukkaat täristimiennohjaimet sekä kiihtyvyysanturit Suomessa.

Täristinohjaimet tulevat toimittajaltamme Vibration Researchilta. 

Yhteistyömme Suomessa aloitettiin jo vuonna 2004. Suomessa olemme korvanneet suurimman osan kaikista vanhoista

( Dactron/ B&K ) tärinäohjaimista ( Dactron ohjaimiin ei ole valitettavasti LDS/B&K:lta tuotekehitystä tai päivityksiä ).

( Täristimet tarjoamme erikseen mm. RMS sekä Dynalabs sekä TIRA valikoimista )

Vibration Researchin edistykselliset tärinäohjain mallit ovat  VR9500, VR 10500 ja Medallion III.

Vibration Researchin täristinohjaimiin tarjoamme kalibroinnit joko tehdas tai ISO/DAKKS kalibrointina, asiakkaan toiveen mukaan.

Kiihtyvyysanturimme tulevat toimittajiltamme DYNALABS sekä  DYTRAN

 

Tarjoamme myös asiakkaille KALIBROINTI PALVELUT KAIKILLE KIIHTYVYYSANTUREILLE merkistä riippumatta, pyydä lisätietoja meiltä !

 

VR 10500 täristinohjain, vakiona 16 kanavaa, takuu 3 vuotta.

VR 10500 täristinohjain tukee myös 3-axis ( 3D ) täristimiä ja siihen on olemassa lisäominaisuudet sekä ohjelmistot 3D-suuntaisten täristimien hallintaan.

 

Tärinäohjain mahdollistaa monenlaisia täristimellä tehtäviä testejä. Ohessa muutamia testejä listattuna

Sine, Random, Shock, Sine Resonance Track and Dwell, Shock Response Spectrum, Sine-On-Sine, Recorder Sine-On-Random, Random-On-Random, Transient Capture, Field Data Replication (FDR), Kurtosion®Fatigue Damage Spectrum (FDS), Instant Degrees Of Freedom® (iDOF), Sine Tracking, Analysis and Generation (STAG)

 

VR9500, kanavamäärä 1-4 kpl valinnan mukaan !

 

MEDALLION, kanavamäärä vakiona 4 kpl !

Image result for medallion II vibration

Plug and play

Mukana tuleva VibrationVIEW ohjelmisto on helppokäyttöinen ja innovatiivinen. Testien tulokset kirjataan halutessasi suoraan tietokoneellesi, tai mahdolliseti etukäteen valittuun verkossa olevaan kansioon.

Tulosten siirto Microsoftin Excel- tai Word-ohjelmistoon tapahtuu automaattisesti.  Voit valita useista valmiista raporttipohjista tai jos haluat, voit myös tehdä oman raportin yrityksesi logolla varustettuna.

Kun haluat aloittaa tärinätestauksen, liität vain ethernet-kaapelin koneeseesi ja aloitetaan tärinätestauksen valmistelut.  Jos käytät TEDS kiihtyvyysantureita, se nopeuttaa laitteen käyttöönottoa ja käyttöä. Täristinohjain lukee anturista suorituskyvyn mallin ja ja kalibroinajankohdan automaattisesti.

1-128 kanavaa

VR ohjaimilla voidaan skaalata yhdestä aina 128 kanavaan asti. Kuten ylempänä olevasta kuvasta näkyy, laite käyttää neljää kanavablokkia, joita voidaan kasata päällekkäin ( 19 tuuman laiteräkkiin ). Yleisesti käytetty kanavamäärä on 4, jolloin voidaan tarpeen mukaan käyttää 3-suuntaisia kiihtyvyysantureita, ja yksi kanava jää ns. ohjaavaksi itse testauksessa, riippuen testauksen kokoonpanosta ja tarpeesta.

Täydet tuotetiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä