Täristinohjaimet täristimiin

"Joskus vain tietynlainen rasitus kelpaa."

Luotettavat täristinohjaimet ja kiihtyvyysanturit vaativiin käyttöolosuhteisiin markkinajohtajalta Suomessa !

Täristinohjaimet tulevat pitkäaikaiselta toimittajaltamme Vibration Researchlta. Heidän pitkä kokemuksensa täristinohjaimien valmistamisesta ja suunnittelusta teki yhteistyön aloittamisen Suomessa meille helpoksi. Yhteistyömme aloitettiin jo vuonna 2011. Suomessa markkinaosuutemme kaikista toimitetuista täristinohjaimista on yli 90 %.

Tarjoamamme täristinohjaimet sopivat käyttöön kaikkien täristinvalmistajien täristimien kanssa. Olemme korvanneet Suomessa jo 95 % kaikista vanhoista ( Dactron tärinäohjaimista , joihin ei ole enään varaosia eikä tuotekehitystä olemassa )  Vibration Researchin edistykselliset tärinäohjain mallit, joista suosituimmat ovat  VR9500, VR 10500 ja Medallion III.

Kiihtyvyysanturimme tulevat luotettavalta toimittajalta DYTRAN.

Tarjoamme myös asiakkaille KALIBROINTI PALVELUT KAIKILLE KIIHTYVYYSANTUREILLE merkistä riippumatta, pyydä lisätietoja meiltä !

 

UUSI VR 10500 täristinohjain, jossa on vakiona 16 kanavaa, takuu 3 vuotta. Pyydä meiltä tarkemmat tiedot tästä täristinohjaimesta.

UUSI VR 10500 täristinohjain tukee myös 3-axis ( 3D ) täristimien ohjausta ja siihen on saatavilla kaikki tarvittavat lisäominaisuudet sekä ohjelmistot 3-suuntaisten täristimien hallintaan.

Tärinäohjain mahdollistaa monenlaisia testejä. Ohessa muutamia testejä listattuna

Sine ■ Random ■ Shock ■ Sine Resonance Track and Dwell ■ Shock Response Spectrum ■ Sine-On-Sine ■ Recorder Sine-On-Random ■ Random-On-Random ■ Transient Capture ■ Field Data Replication (FDR) ■ Kurtosion®Fatigue Damage Spectrum (FDS) ■ Instant Degrees Of Freedom® (iDOF) ■ Sine Tracking, Analysis and Generation (STAG)

 

VR9500

 

Tämä täristinohjain on suunniteltu erityisesti käyttäjää varten. Täristinohjain tarjoaa ylivertaista suorituskykyä, tarkkuutta ja hyvän käyttökokemuksen, joten tyytyväisyytesi on taattu. Käytettävyys on huippuluokkaa, joka on otettu hyvin huomioon ohjainta suunnitellessa. Käyttöliittymä on ylivoimaisesti markkinoiden helppokäyttöisin.

MEDALLION III

Image result for medallion II vibration

Plug and play

Kun käytät ohjaimen mukana tulevaa VibrationVIEW ohjelmistoa, kaikki testien tulokset kirjataan halutessasi suoraan tietokoneellesi, tai mahdolliseti etukäteen valittuun verkossa olevaan kansioon. Tulosten siirto Microsoftin Excel- tai Word-ohjelmistoon onnistuu myös helposti.  Voit valita useista valmiista raporttipohjista tai jos haluat, voit myös tehdä oman raportin yrityksesi logolla varustettuna.

Kun haluat aloittaa tärinätestauksen, liität vain ethernet-kaapelin koneeseesi ja aloitetaan tärinätestauksen valmistelut.  Jos käytät TEDS kiihtyvyysantureita, se nopeuttaa laitteen käyttöönottoa ja käyttöä. Täristinohjain lukee anturista suorituskyvyn mallin ja ja kalibroinajankohdan automaattisesti.

1-128 kanavaa

VR ohjaimilla voidaan skaalata yhdestä aina 128 kanavaan asti. Kuten ylempänä olevasta kuvasta näkyy, laite käyttää neljää kanavablokkia, joita voidaan kasata päällekkäin esimerkiksi 19 tuuman laiteräkkiin. Yleisesti käytetty kanavamäärä on 4, jolloin voidaan tarpeen mukaan käyttää 3-suuntaisia kiihtyvyysantureita, ja yksi kanava jää ns. ohjaavaksi itse testauksessa, riippuen testauksen kokoonpanosta ja tarpeesta.

Täydet tuotetiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä