Täristinohjaimet

"Joskus vain tietynlainen rasitus kelpaa."

Luotettavat täristinohjaimet ja anturit vaativaan käyttöön markkinajohtajalta Suomessa !

Täristinohjaimemme tulevat yritykseltä Vibration Research. Heidän pitkä kokemuksensa täristinohjaimien valmistamisesta ja suunnittelusta teki toimittaja valinnan meille helpoksi ja yhteistyöaloitettiin Suomessa jo vuonna 2012.

Tarjoamamme ohjaimet sopivat käytetettäväksi kaikkien täristinvalmistajien täristimien kanssa. Olemme korvanneet huomattavan määrän Suomessa muiden valmistajien vanhoja täristin ohjaimia Vibration Researchin malleilla VR 10500, VR9500 ja Medallion II.

Kaikki kiihtyvyysanturimme tulevat luotettavalta toimittajalta DYTRAN.

Tarjoamme KALIBROINTI PALVELUT KAIKILLE KIIHTYVYYSANTUREILLE, pyydä lisätietoja meiltä !

Mikäli vielä omistat vanhan LDS Dactron täristinohjaimen ( joihin ei ole saatavilla välttämättä varaosia enään ) , niin otamme ne vaihdossa kun hankit meiltä uuden VR 9xxx sarjan ohjaimen.

 

UUSI VR 10500. Vakiona 16 kanavaa, takuu 3 vuotta. Pyydä meiltä tarkemmat tiedot tästä uudesta mallista.

UUSI VR 10500 tukee 3-axis ( 3D ) täristimien ohjausta ja siihen on saatavilla kaikki tarvittavat lisäominaisuudet sekä ohjelmistot 3-suuntaisten täristimien hallintaan.

Mahdollistaa mm.

Sine ■ Random ■ Shock ■ Sine Resonance Track and Dwell ■ Shock Response Spectrum ■ Sine-On-Sine ■ Recorder Sine-On-Random ■ Random-On-Random ■ Transient Capture ■ Field Data Replication (FDR) ■ Kurtosion®Fatigue Damage Spectrum (FDS) ■ Instant Degrees Of Freedom® (iDOF) ■ Sine Tracking, Analysis and Generation (STAG)

 

VR9500

Tämä ohjain on suunniteltu erityisesti käyttäjää varten. Ohjain tarjoaa ylivertaista suorituskykyä, tarkkuutta ja hyvän käyttökokemuksen, joten tyytyväisyytesi on taattu. Käytettävyys on huippuluokkaa, joka on otettu hyvin huomioon ohjainta suunnitellessa. Käyttöliittymä on ylivoimaisesti markkinoiden helppokäyttöisin.

MEDALLION II

Image result for medallion II vibration

Plug and play

Kun käytät ohjaimen mukana tulevaa VibrationVIEW ohjelmistoa, kaikki testien tulokset kirjataan halutessasi suoraan tietokoneellesi, tai mahdolliseti etukäteen valittuun verkossa olevaan kansioon. Tulosten siirto Microsoftin Excel- tai Word-ohjelmistoon onnistuu myös helposti.  Voit valita useista valmiista raporttipohjista tai jos haluat, voit myös tehdä oman raportin yrityksesi logolla varustettuna.

Kun haluat aloittaa testauksen, liitä vain ethernet-kaapeli koneeseesi ja aloita testaus. Ohjainyksikkö luo tai lukee tekemäsi ohjaustiedoston ja tekee itsediagnoosin aina kun se on yhdistettynä koneeseesi. Tarvittaessa voit käyttää REMOTE ohjausmoodia, jossa voit tarkastaa parametreja etänä. Jos käytät TEDS kiihtyvyysantureita, nopeuttaa se laitteen käyttöönottoa ja käyttöä. Täristin ohjain lukee anturista suorituskyvyn tiedot ja kalibroinajankohdan automaattisesti.

1-128 kanavaa

VR ohjaimilla voidaan skaalata yhdestä aina 128 kanavaan asti. Kuten ylempänä olevasta kuvasta näkyy, laite käyttää neljää kanavablokkia, joita voidaan kasata päällekkäin esimerkiksi 19 tuuman laiteräkkiin. Yleisesti käytetty kanavamäärä on 4, jolloin voidaan tarpeen mukaan käyttää 3-suuntaisia kiihtyvyysantureita, ja yksi kanava jää ns. ohjaavaksi itse testauksessa, riippuen testauksen kokoonpanosta ja tarpeesta.

Täydet tuotetiedot löytyvät täältä. Jos sinulla on muita kysymyksiä, niin ota yhteyttä.

Ota yhteyttä