Viskosimetrit ja Reometrit

Tunnetko tuotteesi viskositeetin ?

Viskosimetri ja reometri ratkaisumme:

Toimittajamme on markkinoilla jo hyvin tunnettu Lamy Rheology. Heillä on yli 60 vuoden kokemus laitteiden suunnittelusta sekä valmistamisesta. Helppokäyttöiset, sekä luotettavat viskosi-  ja reometrit tarkkuutta vaativiin mittauksiin.

Viskosimetri valikoimamme kattaa tuotekehitys- ja tutkimuslaboratorioiden sekä laadunvalvonnan mittaustarpeet. Mallistostamme myös opetuskäyttöön hyvin soveltuvat mallit.

Lamy Rheologyn viskosimetrejä ja reometrejä löytyy mm. seuraavilta teollisuuden aloilta:

  • elintarvike
  • maalit-ja pinnoitteet
  • rakennusmateriaalit
  • kemikaalit, kosmetiikka
  • lääketeollisuus
  • biopolttoaineet
  • rengasteollisuus
  • kemikaaliteollisuus

 

Kaikki tunnetut ( ISO, DIN, ASTM, BV, VANE, SV jne ) standardit täyttyvät viskosimetreillämme. Viskosimetreihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisävarusteita. Mm. spindeleitä, hauteita, adaptereita erialaisille näytemäärille. “ Brookfield Method ” 

Pöytämallin viskosimetreissä on iso 7″ kosketusnäyttö. Laitteita voidaan käyttää suoraan kosketusnäytöstä jolloin kaikki mittausarvot ja tulokset tallentuvat laitteeseen, tai halutessasi siirtää PC:lle. Yleisimmät liitännät ovat USB, tai RS 232.

Viskosimetreissämme takuu on  vähintään 2 vuotta toimituksesta.

Alla muutamia esimerkkejä erilaisista spindeleistä ( 316L stainless steel ) sekä viskosimetreistämme. Kaikkia viskosimetrejä ei ole sivuillamme näkyvissä, joten otathan yhteyttä meihin kun olet etsimässä ratkaisua viskositeetin mittaukseen !

 

 

 

Alla olevien pöytämallien lisäksi löytyy suoraan teollisuuden prosesseihin soveltuvat viskosimetri versiot. RM 100 sarja , kuvat alempana ( Industrial Viscometers ). Yleisesti lämpötilan mittaus viskosimetri laitteistolla on alueella – 20 °C…+ 300 °C  ( antureiden mittausalue – 50 °C…+ 300 °C), hieman laitekokoonpanosta riippuen.

 

 

                                      

 

Kannettavat viskosimetrit ovat helposti liikuteltavissa. Käytetettävissä mm. teollisuudessa olevien prosessien valvontaan.

 

       

 

Yleistä tietoa:

Viskositeetti kuvaa nesteen tai kaasun sisäistä kitkaa tietyssä lämpötilassa.  Se on aineen ominaisuuksissa fysikaalinen suure, johon vaikuttavat mm. lämpötila ja paine. Viskositeetin kyetään ymmärretään tarkemmin myös nesteen juoksevuus, mitä pienempi viskositeetti, sitä suurempi juoksevuus, eli alhaisempi viskositeetti jne.

Viskosimetrejä on useita erilaisia mm. rotaatio-, kapillaari- sekä joitaikin muita erillisiä mittaustapoja.

Kun mittaukset vaativat hieman järeämpiä työkaluja, silloin puhutaan reometreistä.

 

Ota yhteyttä