Viskosimetrit ja Reometrit

Tunnetko tuotteesi viskositeetin ?

Viskosimetri ja reometri ratkaisumme:

Toimittajamme on Lamy Rheology. Heillä on jo yli 60 vuoden kokemus laitteiden suunnittelusta sekä valmistamisesta. Helppokäyttöiset ja luotettavat viskosi-  ja reometrit tarkkuutta vaativiin mittauksiin.

Valikoimamme kattaa tuotekehitys- ja tutkimuslaboratorioiden sekä laadunvalvonnan mittaustarpeet.

Mallistostamme sopivat versiot myös opetuskäyttöön.

Lamy Rheologyn viskosi ja reometrejä löytyy mm. seuraavilta teollisuuden aloilta elintarvike, maalit-ja pinnoitteet, rakennusmateriaalit, kemikaalit, kosmetiikka, lääketeollisuus, biopolttoaineet,rengasteollisuus

 

Kaikki tunnetut ( ISO, DIN, ASTM, BV, VANE, SV jne ) standardit täyttyvät laitteillamme. Runsaasti laajavalikoima spindeli lisävarusteita, hauteita, adaptereita erialaisille näytemäärille. “ Brookfield Method ” 

Pöytämalleissa isot 7 tuuman kosketusnäytöt. Laitteita voidaan käyttää suoraan kosketusnäytöstä jolloin kaikki mittausarvot ja tulokset tallentuvat laitteeseen, tai halutessasi siirtää PC:lle. Yleisimmät liitännät ovat USB, tai RS 232 tarpeen mukaan.Käyttäjien tasot ovat määriteltävissä erikseen tarpeen mukaan salasanoilla.

Takuu on kaikilla laitteillamme on 2 vuotta toimituksesta.

Alla muutamia esimerkkejä erilaisista spindeleistä ( 316L stainless steel ) sekä viskosimetreistämme. Kaikkia malleja ei ole sivuillamme vielä näkyvissä, joten otathan yhteyttä meihin kun olet etsimässä ratkaisua viskositeetin mittaukseen !

 

 

 

Alla olevien pöytämallien lisäksi löytyy suoraan teollisuuden prosesseihin soveltuvat versiot RM 100 sarja , kuvat alempana ( Industrial Viscometers ). Yleisesti lämpötilan mittaus on alueella – 20 °C…+ 300 °C  ( antureiden mittausalue – 50 °C…+ 300 °C), hieman laitekokoonpanosta riippuen.

 

 

                                      

 

Kannettavat mallit, jotka ovat helposti liikuteltavissa. Käytetettävissä mm. teollisuudessa olevien prosessien valvontaan.

 

       

 

Yleistä tietoa:

Viskositeetti kuvaa nesteen tai kaasun sisäistä kitkaa tietyssä lämpötilassa.  Se on aineen ominaisuuksissa fysikaalinen suure, johon vaikuttaa lämpötila ja paine, nimenomaisessa järjestyksessä. Viskositeetin avulla ymmärretään tarkemmin myös nesteen juoksevuus, mitä pienempi viskositeetti, sitä suurempi juoksevuus, eli alhaisempi viskositeetti jne.

Viskosimetrejä on useita erilaisia mm. rotaatio-, kapillaari- sekä joitaikin muita mittaustapoja.

Kun mittaukset vaativat hieman järeämpiä työkaluja, silloin puhutaan reometreistä.

 

Ota yhteyttä