Viskosimetrit ja Reometrit

Tunnetko tuotteesi viskositeetin ?

LabroTek Oy:n luotettavat Lamy Rheologyn viskosimetri ja reometri ratkaisut:

Viskosimetri ja reometri toimittajamme on jo hyvin Suomessakin tunnettu Lamy Rheology.  Toimittajallamme on yli 60 vuoden kokemus viskosimetrien sekä reometrien suunnittelusta sekä valmistamisesta. Lamy Rheologyn helppokäyttöiset viskosimetrit- ja reometrit tarkkuutta vaativiin tuotekehityksen tai laadunhallinnan tarpeisiin meiltä !

 

Viskosimetri ja reometri valikoimastamme ratkaisut mm. tuotekehitys- ja tutkimuslaboratorioiden sekä laadunvalvonnan vaativiin mittaustarpeisiin. Viskosimetri mallistostamme myös koulutus- ja opetuskäyttöön hyvin soveltuvat mallit.

Viskosimetrit voidaan varustaa lämmitys ja jäähdytys varusteilla, jolloin mittauksia voidaan suorittaa erilaisissa lämpötila olosuhteissa.

Suomeen Lamy Rheologyn ratkaisuita olemme toimittaneet mm. seuraaville teollisuuden osa-alueille Suomessa:

  • elintarvike
  • maalit-ja pinnoitteet
  • rakennusmateriaalit
  • kemikaalit, kosmetiikka
  • lääketeollisuus
  • biopolttoaineet
  • rengasteollisuus
  • kemikaaliteollisuus

 

Lamy Rheologyn ratkaisut täyttävät kaikki tunnetut testaustandardit mm.  ISO, DIN, ASTM, BV, VANE, SV. Viskosimetreihin on saatavilla runsaasti erilaisia lisävarusteita. Mm. spindeleitä, lämpöhauteita joissa lämpötila-alueet aina pakkasesta korkeisiin lämpötiloihin saakka.

Pöytämallin viskosimetreissä on iso 7″ kosketusnäyttö. Laitteita voidaan käyttää suoraan kosketusnäytöstä jolloin kaikki mittausarvot ja tulokset tallentuvat laitteeseen, tai halutessasi siirtää PC:lle.

Yleisimmät liitännät ovat USB, tai Ethernet. Viskosimetriin voidaan tarpeen mukaan liittää myös printteri/tulostin mm. etikettien tulostamista varten.

Teollisuuden prosessien valvontaan valikoimastamme  löytyvät mallit, jotka ovat kytkettävissä suoraan tuotanto ja laadunvalvonta prosessiin reaaliakaisia mittauksia varten.

Viskosimetreissämme takuu on vähintään 2 vuotta.

Alla muutamia esimerkkejä erilaisista viskosimetrien spindeleistä ja viskosimetreistämme. Kun kun olet etsimässä ratkaisua viskositeetin mittaukseen, me autamme oikean laitteiston valinnassa.

 

 

 

Pöytämallien lisäksi löytyy myös teollisuuden tuotantoprosesseihin soveltuvat online viskosimetrit. Mm. RM 100 sarja ( kuvat alempana  )

 

 

                                      

 

Kannettavat viskosimetrit sopivat hyvin teollisuudessa olevien prosessien reaaliaikaisiin mittauksiin.

 

       

 

Yleistä tietoa:

Viskositeetti kuvaa nesteen tai kaasun sisäistä kitkaa tietyssä lämpötilassa.  Se on aineen ominaisuuksissa fysikaalinen suure, johon vaikuttavat mm. lämpötila ja paine. Viskositeetin kyetään ymmärretään tarkemmin myös nesteen juoksevuus, mitä pienempi viskositeetti, sitä suurempi juoksevuus, eli alhaisempi viskositeetti jne.

Viskosimetrejä on useita erilaisia mm. rotaatio-, kapillaari- sekä joitaikin muita erillisiä mittaustapoja.

Kun mittaukset vaativat hieman järeämpiä työkaluja, silloin puhutaan reometreistä.

 

Ota yhteyttä